Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

gokturk kullanıcısının son içeriği

1. G

Kategori Ekleme Sorunu

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, fakat 5 yıllık bir rehber sitesi ve kategorileri silme şansım yok hocam. Bu hatanın sebebini bulmam ve yeni kategorileri gösterebilmem gerekiyor.
  2. G

Kategori Ekleme Sorunu

Arkadaşlar durduk yere oluşan bir sorun. Sebebini bulamadım. Yönetim panelinden kategorilerden yeni kategori ekleme işlemi yapıyorum, panelde görünüyor ama sitede eklediğim kategori, Kategori Bloğu modülünde çıkmıyor. Manuel olarak adresi elle giriyorum eklenmiş görünen kategoriyi...
  3. G

1.3.1 den 1.4.1 güncelleme çıldırtan hata

Hocam sizden cevap bekliyorum.
  4. G

1.3.1 den 1.4.1 güncelleme çıldırtan hata

Profesyonel güncelleme desteğine ihtiyacım var üstadım benimde, 1.1 den 16 ya güncelleme için, makul fiyat ile destek verebilecek birini arıyorum :(
  5. G

PrestaShop 1.2 den 1.6 ya yükseltme

Aynı sorunun cevabını bende arıyorum, 1.1 sürümden 1.6 ya yükseltmek istiyorum ve direk geçiş yapınca olmuyor. Sürüm sürüm denedim yine beyaz sayfa hatası aldım. Gerekirse bu işi iyi bilen birinden ücretli olarak destek talep ediyorum. sype live:gok_turk
  6. G

Güncelleme yapıldı ve " Bad SubDomain SQL query! "

bende siteyi taşıdım ve aynı hatayı alıyorum neden acaba ? Bad SubDomain SQL query!
  7. G

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 ie de hala flashın altında kalıyor. çözüm so.addParam("opaque", "transparent"); aklınızda olsun.
  8. G

dosyalar linkindeki presta 1.1.tr hata

iki kere download etmeme rağmen tanımlanamayan arşiv sorunu çıkıyor. acaba dosyamı bozuk yoksa benim bağlantımdamı hata var ?
  9. G

Thickbox Çalışmıyor Lütfen bilen bir üstad yardım?

Cvp: Thickbox Çalışmıyor Lütfen bilen bir üstad yardım? ama aynı modüller defaulttada çalışıyor ve sorun yok.
  10. G

Cvp: Thickbox Çalışmıyor Lütfen bilen bir üstad yardım? Üstadım kusura bakmayın ancak müsait oldum ve ilgilenebildim. default temada sıkıntı yok çalışıyor. ama bu kullandığım turuncu finalde çalışmıyor.
  11. G

Prestashop ta 1.1 den 1.2 ye sorunsuz güncelleme

Cvp:Prestashop ta 1.1 den 1.2 ye sorunsuz güncelleme takip etmedik diye bişey yok. eğer bir paylaşım yaptıysanız buradan bu konuda sizi takip edenlere duyurmalıydınız. sizin her konunuzu takip edemeyiz. saygılarımla.
  12. G

Cvp: Thickbox Çalışmıyor Lütfen bilen bir üstad yardım? yorumunuz için çok teşekkür ederim. js dosyalarını değiştireceğim. umarım faydalı olur.default temayı kullanmıyorum. turuncu final temayı kullanıyorum. şuan bunu yapmaya vakit bulamıyabilirim yapınca hemen buraya yazacağım. saygılarımla.
  13. G

Thickbox Çalışmıyor Lütfen bilen bir üstad yardım etsin. arkadaşalar ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama yaklaşık 7-8 aydır durum bu . ana siteden konu açtım konuya bakan bile olmadı sanırım. resimlere tıklayınca lightbox gibi bir efektle açılıyordu ama artık açılmıyor. resme tıklayınca tabiri...
  14. G

SWF (Flash) Logo

Cvp: SWF (Flash) Logo Not Found The requested document was not found on this server. Not Found The requested document was not found on this server. konuyu güncellermisiniz ?
  15. G

Prestashop ta 1.1 den 1.2 ye sorunsuz güncelleme

Cvp:Prestashop ta 1.1 den 1.2 ye sorunsuz güncelleme 1.3.1 çıktı ama hala resimli anlatım konmamış sanırım mğüsait olmadınız. size zahmet bi anlatsanız. bende 1.1 kullanıyorum 1.3 e geçiş yapacağım. saygılarımla...
Üst Alt