Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hakan34 kullanıcısının son içeriği

1. H

SİTEYE ANKET EKLEME NASIL YAPILIYOR....

Cvp:SİTEYE ANKET EKLEME NASIL YAPILIYOR.... selam prestashoptr.com da anket uygylaması var linki ekliyorum http://prestashoptr.com/modul-ve-temalar?did=3
  2. H

Arena xml import

selam arkadaşlar, birara arena xml ürün içeri aktarma modülü vardı.Fakat hangi presta sitesinde görmüştüm hatırlayamıyorum ve bulamadımda.Daha önce bunu indiren arkadaşlar buraya yükleyebilirmi belki birinizde bulunmaktadır benim için bu çok önemli şimdiden teşekürler
  3. H

Prestashop v1.2.06 TR

Cvp:Prestashop v1.2.06 TR hakan34 yazan: Soruna çare bulunmuş, gerçekten dil dosyasında hata yokmuş sorun sürümdenmiş B) Yaşasın türkçe toplulukları, bizim türkler her işin altından çıkar :laugh: http://www.prestashopturkiye.com/forum/index.php?topic=407.msg2078#msg2078 basar67ye teşekürler
  4. H

Prestashop v1.2.06 TR

Cvp:Prestashop v1.2.06 TR adanarock yazan: Bence sorun kesin türkçe çevirisinde, nasıl oluyorda tüm diller oluyor türkçe olmuyor? Bir kaç konuda okudum, yok türkçeden fransızcaya kopyalayın vs. böyle bir çözüm olurmu hiç kesinlikle dil paketinde hata var bende bunu araştırıyorum
  5. H

Dil Problemi

Cvp:Dil Problemi Selam bu soruna bende çok çözüm aradım ve bulamadım çözülecek gibi değil boşuna cevap arama
  6. H

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava.BUYRUN Valla utandırdın beni :blush: :blush: :blush: demek karamsar olmamak gerekiyor! T E Ş E K Ü R L E R ! ! !
  7. H

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava Göreceğiz bakalım !!! Sana özel bir eleştirim yok, fakat çok gördük ilan verip arkasından hava geldi. Daha öncede yazdığım gibi, aksini ispatla ben utanayım. SanalPos modülleri nedense paylaşılmıyor. Çıksada abartılmış ücret karşılığı oluyor!
  8. H

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava yine boş bir paylaşım.Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım arkadaşlar. Paylaçacak olan ilanını eder ve hemen paylaşır boş boş reklam vermez! Hadi eklede görelim, yazdıklarımdan ben utanayım!!!
  9. H

arkadaşlar prestashc için

Cvp:arkadaşlar prestashc için Selam herşey düpedüz belli,biraz araştır,aramayı kullan yeterince bilgi var.Armut piş azıma düş yok burada.Birşeyler yapmak istiyorsan araştırman gerekiyor.
  10. H

(Çözüldü) kuruluma gecemıyorum

Cvp:kuruluma gecemıyorum akarsoy yazan: selam php5 aktif etmen gerekiyor bunu cpanelden aktif edebilirsinin. Veya dğer kullanıcın yazdığı gibi hosting firmana bunu aktif ettirebilirsin.
  11. H

Kayan Ürünler Bloğu Sorunu

Cvp:Kayan Ürünler Bloğu Sorunu selam aynı sorunla bende karşılaşmıştım :unsure: bu linkten sorunla ilgili yanıt bulunmakta http://www.prestashopturkiye.com/forum/moduller-hakkinda/kayan-urunler/
  12. H

silindi..

Cvp:HSBC ve Garanti Bankası Ortak Modülleri 20 TL Ben bu milleti anlamıyorum, utanmasalar para karşılığı selam verecekler :dry:
  13. H

TOPLU MAİL MODÜLÜ VARMI

Cvp:TOPLU MAİL MODÜLÜ VARMI hayır böyle bir modül yok.anca mail adreslerini dışarı aktarıp farklı toplu mail programlarıyla yapılabilir
  14. H

Fiyat aralığı modulü

Cvp:Fiyat aralığı modulü selam, bende bu modülü daha önce çok aramıştım :) ve sonunda buldum. www.prestashopturkiye.com sayfası böyle bir modül var.modülün adı fiyat ayıklama modülü diye geçiyor. 1.2 sürümünü kullanıyorum ve çalışıyor.sanırım senin aradığında bu
  15. H

bende varım

Cvp:bende varım İyiki varsın :woohoo: Hangi sorun veya konu üzerinde var olduğunuda belirtsen daha açıklayıcı olur!
Üst Alt