Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:KARGO SORUNU 1.3.1
yardımlarınız için teşekkür ederim . sorun çözüldü ancak başka bi sıkıntı çıktı şimdide yeni üyelik yaparken bölge seçilmedi uyarısı alıyorum neden olabilir?
Cvp:Kargo Ekleme İle İlgili Bir Sorum Olacak.
açıkçası bu yazıyı yazdıktan 1 hafta yada 20 gün sonra cevap geleceğini tahmin etmiştim. o arada uğraşiim dedim ve sorunu çözdüm.kargo için bölge belirlemem gerekiyormuş kurcaladım buldum sonunda . ama bu kadar hızlı bir zamanda cevap yazdığınız...
Cvp:Kargo Ekleme İle İlgili Bir Sorum Olacak.
arkadaşlar aynı sorun bende de var . 4 gündür uğraşıyom kafayı yicem artık. tamamen çorba oldu ülke ,bölge, fiyat hepsi karışmış durumda modülü ftp den tekrar tekrar attım ama benim bozduğum gibi duruyo . kargo ve ülke ayarlarını başa nasıl...
MERHABA ARKADAŞLAR 1.3.1 VERSİYONU KURDUM NASIL OLSA DÜZELTİRİM DİYE KARGO ALANLARINI KALDIRDIM ANCAK GERİ DÜZELTEMİYORUM 4 GÜN UĞRAŞTIM KAFA PATLATTIM AMA NAFİLE . SİPARİŞ VERİRKEN (There are no carriers available that will deliver to this address! )
HATASI ALIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Cvp:Kargo Alanları
arkadaşlar merhaba 1.3.1 versiyon kurdum ama kargo sorunum var tüm ayarları sildim şimdi de işin içinden çıkamıyorum detaylı olarak yardımcı olabilirmisiniz. ? teşekkür ederim şimdiden