Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

halilkanat kullanıcısının son içeriği

1. H

Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor
  2. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor Evet
  3. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor dediklerinizi yaptım.SQL sorgusunda hata verdi isim yerine name değer yerinede value karşılıklarını yapınca sorgu çalıştı.Amas aynı sorun devam ediyor.
  4. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor yönetici giriş şifrelerimi önceki mesajlarda yazdım.İnceleyip yardımcı olursanız çok memnun olurum
  5. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor 1,2 ve 3 olarak denedim. Aşağıdaki hatayı veriyor. Siaprişiniz ile ilgili bir sorun tespit ettik. Eğer bir sorun olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Müşteri desteği. Ben de pes ettim artık.Bu dosyanın sorunsuz olanını...
  6. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor böyle yaptım yine olmadı
  7. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor <?php /* * 2007-2011 PrestaShop * * NOTICE OF LICENSE * * This source file is subject to the Academic Free License (AFL 3.0) * that is bundled with this package in the file LICENSE.txt. * It is also available through the world-wide-web at this URL: *...
  8. H

[resolved][ÇÖZÜLDÜ]id_order_state is empty

Cvp: Ödemelerde sorun acill Kapıda ödeme sorunu çözüldü .Banka havalesi ile Ödemedeki sorun devam ediyor...
  9. H

Cvp: Ödemelerde sorun acill bende aynısını yaptım bende neden düzelmedi..
  10. H

Cvp: Ödemelerde sorun acill Fatal error (OrderHistory -> id_order_state is empty) aynı sorun bende de var.Aynı zamanda banka havalesini onayla dendiği zaman da çıkıyor
  11. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor bankwire / validation.php deki __PS_OS_PAYMENT__ kelimesinibulamadım __PS_OS_bankwire__yi buldum 2 ile değiştirdim olmadı....
  12. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor Maalesef sorun devam ediyor
  13. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor maalesef hepsini denedim ama olmuyor. www.dogalmarketim.net/ruveydam halilkanat@gmail.com 975312468halil şimdiden teşekkür ederim
  14. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor Bütün denilenleri yaptım.10 defa tekrar sıfırdan kurdum.Yine de sorunu çözemedim. En son aşamada Fatal error (OrderHistory -> id_order_state is empty) uyarısını alıyorum
  15. H

Cvp: Banka Havalesi v0.5 Çalışmıyor maalesef hepsini denedim ama olmuyor. http://www.dogalmarketim.net/ruveydam halilkanat@gmail.com 975312468 bir kontrol edermisiniz
Üst Alt