Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hasan23 kullanıcısının son içeriği

1. H

Dizin değiştirme

Cvp:Dizin değiştirme Kardeş siteni ziyaret ettim çok güzel olmuş. Lakin ana sayfadaki flash reklamı hangi modülle yaptın söyler misin ben bi türlü beceremedim de :(
  2. H

Sitene Mail Order Formu

Cvp: Sitene Mail Order Formu özelden teşekkür ettik ama hala linki göremedik dostum !
  3. H

Bu problemi nasıl çözebilirim ?

Arkadaşına gönder yazısına tıklayınca, mesaj sayfası geliyor, mesajı yazıp tıklayınca, "E-posta şablonu yok/home/hakikipa/public_html/modules/sendtoafriend/mails/tr/send_to_a_friend.txt"[/b]yazısı çıkıyor. :( Şimdiden teşekkürler... :)
  4. H

Bu problemi nasıl çözebilirim ?

Arkadaşına gönder yazısına tıklayınca, mesaj sayfası geliyor.Mesajı yazıp tıklayınca, "E-posta şablonu yok/home/hakikipa/public_html/modules/sendtoafriend/mails/tr/send_to_a_friend.txt"yazısı çıkıyor. Şimdiden teşekkürler... :(
  5. H

Prestashop v1.1 Kararlı Sürüm Yayında

Cvp:Prestashop v1.1 Kararlı Sürüm Yayında sevgili dostum E-posta şablonu yok /home/yesilisi/public_html/shop/modules/mailalerts/mails/tr/new_order.txt problemini hallettin mi ? nasıl düzeltiriz ?
  6. H

Renkleri Değiştirmek

Cvp:Renkleri Değiştirmek Bilgilendirmelerinizden çok istifade ediyorum benim de bir sorum olacak. En altta "size özeller" yazısını nereden değiştiririm.? Teşekkürler... burcka yazan:
  7. H

Ana Sayfaya Flash la ürün gösterilmesi.

Cvp:Ana Sayfaya Flash la ürün gösterilmesi. merhaba, ben de bu sorunun cevabını bekliyorum yardımcı olacaklara şimdiden şükran... Arshimet yazan:
Üst Alt