Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hasankkk kullanıcısının son içeriği

1. H

Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema

Cvp: Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema dostum çok teşekkür ederim
  2. H

Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema

Cvp: Prestashop 1.3.1 TR ve Yaprak Tema Arkadaşlar merhaba yaprak temayı www.basakorganik.com sitemde kullnıyorum sağ üst taraftaki reklamın resmi değişiyor ama yazılarını nerden değiştirecem yardımlarınızı bekliyorum tema gerçekten güzel yapan arkadaşın ellerine sağlık
  3. H

İKİNCİ EL ÜRÜN ALMANIN ADRESİ

Cvp:İKİNCİ EL ÜRÜN ALMANIN ADRESİ www.ebay-tr.com ev sinema sistemleri için özellikle ideal site ikinci el spot teşhir ürünleri mutlaka uğrayın tavsiye ederim
  4. H

etiket kutusu

Cvp:etiket kutusu evet arkadaşım bende bulamadım sadece 10 tane sığıyo bilen bir arkadaştan çözümünü bekliyoruz sabırla
  5. H

Çorbada benimde tuzum olsun diyorsan?

Cvp:Çorbada benimde tuzum olsun diyorsan? kardeş tebrik ederim güzel olmuş gerçekten. ana sayfadaki flash çok güzel bu temayı alabilirmiyiz senden düzenlenmiş şekilde yani
  6. H

virtuemarttan prestashop a gelmek baya güzelmiş

Daha önce joomla virtuemart e-ticaret portalını kullanıp sitemi yapmıştım. maalesef çok memnun değildim.( Yinede baya kullandık sağolsunlar haklarını yememek lazım) Prestashopa yeni geçtim gerçekten çok güzel. çok pratik daha kullanıişı. seo su çok mükemmel www.tiensdeva.com
  7. H

Genel yapıyı editlemek

Cvp:Genel yapıyı editlemek bende virtumart kullanıyorum şu anda prestashop a geçtim bence çok çok fark var prestashop gerçekten harika www.tiensdeva.com
  8. H

hotmaile mail gitmiyor

Cvp:hotmaile mail gitmiyor iletişim mailide çalışmıyor maalesef lütfen yardımlarınızı bekliyorum bu mail sorununu tamamen çözülmesi lazım burdan denyebilrsiniz www.ebay-tr.com
  9. H

Arama (Search)

Cvp:Arama (Search) arkadaşlar ben türkçe olarak yükledim ama yinede bazı kelimeler çıkıyor bazıları çıkmıyor anlamadım düzgün bir modül yokmu acaba www.ebay-tr.com
  10. H

Arama (Search)

Cvp:Arama (Search) aynı sorun bendede var birebir yazıyorum çıkmıyor bazıları çıkıyor lütfen acill yardım www.ebay-tr.com
  11. H

virtuemart tan prestashop a geçtim gayet memnunum

merhaba dostlar önceden virtuemart kullanıyordum. çok karmaşık yapısı vardı. Bir hafta oldu prestashopta kendi sitemi kurdum. Şu anda gayet memnunum. Prestashop çok sade ve basit kullanımlı ayrıca iateklerinize cevap verecek şekilde hemen hemen her modül var. Seo özelliği çok gelişmiş.Kategori...
Üst Alt