Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkeze bol kazançlar diliyerekten sorunuma geçiyorum biliyorsunuz vakıfbank sanalpos tu ücretsiz olarak veriyor yıllık para falan talep etmiyor onu bu script e nasıl yerleştirecegiz bir arkadaş bununla alakalı çalışması varsa varsa buraya bir yere koysada bizde çeksek paylaşmak güzeldir güzel...
Cvp:İstediğimiz Kullanıcıya Göre Fiyat belirleme
admin de müşteriler var oaya gir orada gruplar var onu tıkla ön tanımlıyı bayi olarak deiştir ondan sonra indirim yap yerine yüzde yada para degerini gir ki
yüzde daha iyidir :D
ondan sonra üyeni bayi ye taşı o vatandaş bayi fiyatından indirimli...
selam lar heerkese nette tarama yaparken sanalpos için webposv1.0 buldum sitelerinde prestashop için ücretsiz bunu veriyorlar fakat modülün içine attığımda modüller altında gelmiyor bunu prestashop için nasıl yapılandırmamız gerekiyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır :?? şimdiden teşekkür...
Cvp:kargoo acil acil acil yardımlarınızı bekliyorm ark
teşekkür ederim arkadaşım kurcalıya kurcalıya buldum meretin yerini :) iş bilmeyince bu kadar olur kusurumuza bakmayın :)
öncelikle presta çok güzel bir script beleş olması da ayrıca güzel ama her güzelin bir kusuru olur biliyoruz :D
şimdi şipariş bölümünde kullanıcının kargo bilgilerinin oldugu yerde google adres yeri ve kullanıcının bilgileririnin oldugu bir bölüm var oraya kargo takip numarasını yazabilecegimiz...