Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

HBATIR kullanıcısının son içeriği

1. H

flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın

Cvp:flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın Haklısın. kurmayı başardım. teşekkür ederim. Ancak ana sayfada görünümü yok. muhtemelen 3d ile çakışıyor. başka bir modülü kaldırmak gerekiyor herhalde.
  2. H

flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın

Cvp:flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın güzel bir şey bence. ama modüllerde kuruluma izin varmiyor. belki ben başaramadım. detay yazabilirmisin. 1.1 için kurulumu nasıl yaparız. hosta atıldı. modüller sayfasında bu gelmedi. saygılar
  3. H

Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım merhaba, birşey soracağım. host natrodan mı aldın. bende oradan alacaktım ama sorun hostla ilgiliyse almayalım. sygl.
  4. H

1.1 final Modul problemi

Cvp:1.1 final Modul problemi 1,1 de modül yapısı farklı galiba. posision diye bir seçenek var modülaltında. onu seçince kurulu olanları görüyorsun. ancak kaldırdığın modül olursa onu tekrar nasıl kuracaksın onu çözemedim. sordum ama cevap gelmedi daha. sygl.
  5. H

Resim Eklemede sorun yaşıyorum.

Cvp:Resim Eklemede sorun yaşıyorum. resim ekleme sorununu hallettim. en büyük resim çalımıyor. thickbox açılmıyor. bu konuda çözüm üreten varmıydı. daha öncede bir arkadaş yazmış ama çözülmemiş galiba. sygl.
  6. H

ana sayfa ürüns ayısı hakk.

Merhaba, 1,1 i localhost ta kullanıyorum. ana sayfada 10 ürün gösteriyor. her sayfada 20 ürüns eçili bunu kategoride uyguluyor. ancak ana sayfada yapmıyor. yardımcı olabilecek var mı ? sygl.
  7. H

Resim Eklemede sorun yaşıyorum.

Merhaba, 1,1 final i localhost ta kullanıyorum. açıkcası birçok şeyi çözdüm ama resim eklemeyi yapamıyorum. resim ekleme aşamasında hiçbir ayarla oynamıyorum. parametrik ayarlarada dokunmadım. Ancak resimler gözükmüyor. demo ürünlerin boyutlarına uygun jpg formatında resim yüklüyorum. hiç bir...
  8. H

TEKNİK KONUDA UZMAN ARKADAŞLAR....

Arkadaşlar Merhaba, Bir e-ticaret yapılanması içindeyim. İki yıldır gerekli hazırlığı yapıyorum. Yazılım aşamasında iki seçenek arasında kaldım ve osc veya presta kullanımı konusunda karar kıldım. Öncelikle presta yı kullanmak istiyorum. Bu aşamada isteğim şu; Prestashop un kurulumu...
Üst Alt