Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sade ve güzel bir tema gerekli açıklamalar linkde mevcut. Logoları ve gerekli yerleri kendinize göre düzenleyiniz...
http://www.scriptsdownload.org/product.php?id_product=119
Cvp: kurulum hatası
Ftp den gerekli yazma izinlerini verdinmi bazı dosyaları "777" yazma izni verilicek Kurulum pdf ' de bunlar mevcut. Kurulum aşamasında "Yazma izinleri verilmiş gibi gözüksede" yazma izinleri verilmiş olmuyor.
Cvp: video player
Ücretsiz Video Player Yok Şuan İçin. Kendin Yapman Gerekicek. Videoyu koymak istediğin yeri editlemen gerek hem css den hemde koyucağın sayfadan gerekli player kodunu ve videonun yolunu belirterek yapabilirsin. Bİraz meşakatli iştir.
Cvp: SİTE İÇİ ARAMA BUTONU EKLEME
Sitemizde Çeşitli Modüller vardı Ana Sayfadan Dosyalar bölümünden veya forumda modüller kısmından arayabilirsin. Ayrıca Menü Çubuğu Modülünnün üzerinde arama butonu mevcut
Cvp:Tema Arşiv...
Muhammet hocam Temayı Forumda Bir Başkası Paylaştı İçeriğinide bakmadım tam olarak sadece upload ettim. Eğer senin temalardan birisi varsa hemen kaldırıyım istemiyorsan linki
Cvp: ana sayfa gözüken özel ürünlerileri
Bu tarz çeşitli temalar mevcut sitemizden veya tema arşivini indirip bakabilirsin. Düzenlemek biraz ayrntılı bir iş :)
Cvp: iletişim bölümüne firma telefonu yazmak
Php bilgin yok ise İletişim Formunu editlemek biraz zor olucaktır fakat. En basitinden Ayarlar Bilgiler Kısmında Yeni sayfa oluşturrarak oraya iletişim bilgilerini yazabilirsin ve ana sayfada yayınlayabiirsin. Yada direk Ana sayfa ilk girişde...
Cvp:tema arşivin
Üyelerden Kişilerin Yaptığı emeğe saygılı olsun bir teşekkürü çok görmesinki paylaşan kişi bu tür hareketlerde bulunması gayet doğaldır. Eleman paylaşm yapmış okadar kişi indirmiş karşılığında 1 kişi mesaj yazmamış şimdi linki kaldırdı diye burda isyan ediyorsunuz...
BEN 1...