Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Holyone kullanıcısının son içeriği

1. H

sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz

Cvp:sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz product, product-list, product short tpllerini ( temanın içinde ) editleyerek ürün fiyatı sepete ekle kalkar.
  2. H

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum. Bedava script üzerinden piyasa yapmaya çalışan aç kurtlardan baya bi ah almışsındır:) Güzel paylaşım
  3. H

Hosting Firmasi Ariyorum

Cvp:Hosting Firmasi Ariyorum Değerli hosting sahiplerine iyi bir reklam yaptırma fırsatı vermişsin. Lütfen bu tip şeyleri PM atarak halledelim.
  4. H

Ürünleri ikili sıra halinde listelemek

Cvp:Ürünleri ikili sıra halinde listelemek Ben yapmak istediğini yanlış anlamadıysam eğer temanızın icinde product_list.tpl den editle yapabilirsiniz. www.oyunbayisi.com da ki kategoriler kısmında editlenmiş bir örnek var. Bunu istersem yazıları kücültüp bir sırada 3 üründe gösteririm.
  5. H

Bazı Ürünleri Dolar Bazı Ürünleri T.L. Girmek

Cvp:Bazı Ürünleri Dolar Bazı Ürünleri T.L. Girmek Benim bildiğim kadarıyla yok; keza denemiştim. En mantıklı çözüm euro ve dolar modülünü, ismi aklıma gelmiyor aktif etmek. Isteyen euro, isteyen dolar olarak görür. mağazanın para birimini bir adet yapabiliyoruz cünkü
  6. H

sorun çözüldü.FTP den kaynaklı bi hataymıs...

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin Tuhaf görünüm ya hostun css yi vermemesinden yada senin görememenden kaynalanıyor. Bir defa kurup ikincisinde bozulduysa kesin dediğim gibi. Exploreri sıfırlayın yada başka bir browserla deneyin. Eğer sorun bunlar değilse 1.1 çok stabil bir...
  7. H

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava Çalışmış script. Neden 2 gün bekletiyorsun milleti?
  8. H

*Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır.

Cvp:*Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. temanızın içindeki footer.tpl'yi herhangi bir edit programıyla ( dreamviewer) açarak görsel olarak kaldırabilirsiniz.
  9. H

Çorbada benimde tuzum olsun diyorsan?

Cvp:Çorbada benimde tuzum olsun diyorsan? Gayet güzel olmuş.
  10. H

(Çözüldü) Sol Taraf Gelmiyor

Cvp:Sol Taraf Gelmiyor rojhilattt@hotmail.com ekle bi bakalım beraber.
  11. H

Cvp:Sol Taraf Gelmiyor Hani yukarıda dedim. Header yada headermid.tpl gibi bir şeyde java kodu kullanıyorsan çakışıyor açmıyor.
  12. H

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 Modulun içinde image veya img diye dosya olması gerek. Onun içindeki resimleri değiştir.
  13. H

Cvp:Sol Taraf Gelmiyor kategori modulunun adı nedir arkadaşım?
  14. H

Cvp:Sol Taraf Gelmiyor Orjinal kategoriyi kullanıyorsan açılması gerekiyor. Java bir kategori modulü var. Headerin içindeki java kodlarıyla çakıştığından kategorilerin içi boş görünüyor.
  15. H

explorer sorunu

Cvp:explorer sorunu Css, tema ve db olmadan tam müdahale şansı olmuyor takdiriniz. Bunları bir yere upload edip linki özelden verme imkanın olursa ben şansen ilgilenirim. Çözersek cevabı buraya yazarız.
Üst Alt