Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

huseyinpehlivan kullanıcısının son içeriği

1. H

KARGO + BÖLGE Sorunu

Cvp:KARGO + BÖLGE Sorunu kapalısın heralde _
  2. H

KARGO + BÖLGE Sorunu

Cvp:KARGO + BÖLGE Sorunu info@systemforum.net ekledım
  3. H

KARGO + BÖLGE Sorunu

Cvp:KARGO + BÖLGE Sorunu yapamadım kıtlar yazmıyor bende yardımcı olurmusun msnden?
  4. H

sanal pos

Cvp:sanal pos benım kendı lınkım war :) bunun ıcın 200 tl odemeyede gerek duymuyorum sahsen baska yolları yokmu
  5. H

KARGO + BÖLGE Sorunu

teslimat adresinde geçersiz bir kargo firması diyor ayrıca bölge il derken ilçeyi kaldırmak ıstıyorum yada o kısmı otomatık bulasını ıstıyorum?
  6. H

Ürünleri Başa Bir Siteden Çekme ?

Cvp:Ürünleri Başa Bir Siteden Çekme ? PEKI BASKA NELER WAR BU COK KARISIK ARENADAN CEKMEYI BULDUM FAKAT ODA OLUMSUZ OLDU PARA SISTEMINI BOZDU OTOMATIK URUN CEKMEKTE ? TERCIH OLARKA BASKA NE TUR YAZILIMLAR WAR MODUL OLARAK ?
  7. H

Cvp:Ürünleri Başa Bir Siteden Çekme ? bu hıc denendemı ?
  8. H

sanal pos

internet posum war fakat nasıl eklıyecem yardımcı olurmusunuz ?
  9. H

Cvp:Ürünleri Başa Bir Siteden Çekme ? :) olsun çekmeyi öğretirmisiniz haklısın ama su warkı sıtede her turlu seyın satın alınmasını ıstıyorum? ara fırmada olsam bana yarar onemlı olan urunu sattıgımın anlasılması kazancı +5 olarak nasıl yapacaz yardımcı olduugn ıcıdne sımdıden tsk ederım
  10. H

Ürünleri Başa Bir Siteden Çekme ? mesela hizli al web den al gibi buyuk sıtelerden urun cekebılırmıyım ustune kar koyup
  11. H

Ürün Tanıtımı ve Hakkında Olan Kısmı?

Ürün Tanıtımı ve Hakkında Olan Kısmı Attırma Neden Yapacam ? Yetmiyor Satırlar Bana
  12. H

Türkçe Kurulum ?

Türkçe Kurulumu indirdim sitenizden ama site hayla ingilizce ?
Üst Alt