Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ibrahim038 kullanıcısının son içeriği

1. I

güncelleme yaptım siteme erişemiyorum

Merhaba bugün siteme güncelleme yaptım. Güncelleme tamamlandıktan sonra siteme erişemiyorum. Ne yönetim paneli geliyor ne de normal sayfam açılıyor. Lütfen yardımcı olun. error log dan aldığım hata: [27-Jun-2017 19:44:05 Europe/Istanbul] PHP Fatal error: require_once(): Failed opening...
  2. I

SSl Sertifikası sorun

Arkadaşlar Merhaba SSL Sertifikamın kurulumunu yaptım.Yönetim panelinden ssl etkinleştirdim.Ancak ödeme sayfasına yada oturum aça geldiğimde örneğin:https://order yazıyor.Girmiyor.Lütfen yardımcı olun yeniyim pek bilmiyorum.Bu arada yönetim panelinde ssl aktif oluyor.
  3. I

SSl Sertifikası sorun

Arkadaşlar Merhaba SSL Sertifikamın kurulumunu yaptım.Yönetim panelinden ssl etkinleştirdim.Ancak ödeme sayfasına yada oturum aça geldiğimde örneğin:https://order yazıyor.Girmiyor.Lütfen yardımcı olun yeniyim pek bilmiyorum.
  4. I

Kargo seçimindeki kullanım şartları seçeneğinin yazısının değişimi

Kargoyu seçerken kullanım şartları diye bir seçenek var.Ben oranın yazısını mesafeli satış sözleşmesini okudum kabul ediyorum diye değiştirmek istiyorum. Birde fatura adresi kısmına vergi dairesi vergi numarası gibi bilgiler eklemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden...
  5. I

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Peki alici kismi nasil otomatik olarak dolduracagiz
  6. I

Arkadaşlar Merhaba; Bu konularda yeniyim.Bildiğim kadarıyla internetten satış yapmak için mesafeli satış sözleşmesi gerekmektedir.Biraz araştırdım.Forumlarda sadece metin var.Benim istediğim mesala müsteri bilgileri, alınan ürünlerin bilgileri vs. otomatik olarak dolduracak bişey istiyorum.Bana...
  7. I

Arkadaşlar Merhaba; Bu konularda yeniyim.Bildiğim kadarıyla internetten satış yapmak için mesafeli satış sözleşmesi gerekmektedir.Biraz araştırdım.Forumlarda sadece metin var.Benim istediğim mesala müsteri bilgileri, alınan ürünlerin bilgileri vs. otomatik olarak dolduracak bişey istiyorum.Bana...
  8. I

kurulum bilgileri alamıyorum

Öncelikle merhaba Bu işlere yeni başladım.Kurulumu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Klavuzda bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt