Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ilyas kullanıcısının son içeriği

1. I

PrestaShop 1.7.4.2 - Hakkımızda Sayfasına Eklenen Resim İçin Responsive Ayarı hk.

Merhaba, Yardımlarınız için teşekkürler. Aşağıdaki class'ı ekledim ve sorun çözüldü. img class="img-responsive" Saygılar.
  2. I

PrestaShop 1.7.4.2 - Hakkımızda Sayfasına Eklenen Resim İçin Responsive Ayarı hk.

Merhaba, Hakkımızda sayfasına resim eklediğimde genişlik ve yükseklik ayarlarını mobil cihazlara göre otomatik olarak ayarlamıyor. Bu durumu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Teşekkürler.
  3. I

Prestashop 1.7 Kapıda Ödeme Ekleme

Belirtmiş olduğunuz ekleti için indirme linkini buldum. Sorunsuz şekilde kurulumu gerçekleştirdim. Teşekkürler.
  4. I

prestashop kapıda ödeme ek ücret modülü ücretsiz ?

Merhaba, Ücretsiz olarak kapıda ödeme modülünü bulabilmiş miydiniz? Teşekkürler.
  5. I

beyler acil yardım wallaha cıldırcam turkre kurdugum halde bana ingilizce geldi

Merhaba, Son sürümü yükleyince türkçe sorunu ortadan kalktı. İlginiz için teşekkür ederim. Sayg.
  6. I

Prestashop 1.7 Kapıda Ödeme Ekleme

Merhaba, Bu modül ücretsiz mi? En son sürümü kurdum. Şu anda ki ödeme yöntemleri "Çek İle Ödeme" ve "Havale İle Ödeme" görünmektedir. Kapıda ödeme yöntemini nasıl yükleyebilirim.x Teşekkürler.
  7. I

Hocam paylaştığınız script ile bir kısım alanlar türkçelesti, fakat tüm scripti türkçeleştiremiyor muyuz?
  8. I

Merhaba, 1.6.0.6 versiyonu localhosta başarılı şekilde kurdum. Ancak 1.7 versiyonunu bir türlü kuramıyorum. Beyaz sayfa geliyor. Yüklenen versiyonun içinde ki config dosyasında //setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8'); olarak gelmektedir. Ek bir // işaret yapmama gerek...
Üst Alt