Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cevap için teşekkür ederim anca bakabilme fırsatım oldu en yakın zamanda incelicem.
birde kategori eklerken DURUM kısmındaki Yeni - Kullanılmış - Tekrar Baskı olan seçenekleri nasıl değişebilirim ?
Merhabalar ;
benim siteye yapmak istediğim ana sayfada butonlar eklemek. eklemek istediğim yeri eklentide gösterdim oradaki yeni gelenler ve popüler kısmını kaldırıp kendim üst kategorilerden aşağıya eklemek istiyorum.
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
beyaz sayfa olayını çözdüm.
şuan ana konudaki iyzico modülünü nasıl aktif edebilirim onu çözmem gerekiyor iyzico aktif oluyor ama Modüllerden Ödeme sekmesine baktığımda aktif olduğunu göremiyorum. ve sitede de çıkmıyor. bu konu hakkında yardımcı olabilecekler lütfen hızlı cevaplarınızı...
ÜLke sadece Türkiye Seçili
Para birimi olarakta sadece TL yüklü.
birde şöyle bir durum var ben orjinal prestashop indirdiğimde çalıştıramadım BEYAZ SAYFA hatası alıyorum prestashop'ı hostingin kendi cpanel kütüphanesinden kurabilirdim ve güncellemeride o şekilde yaptım.
aklıma gelen tek...
Merhabalar kurcaladıkça sorunlar dahada çoğalmaya başlıyor : )
bugünki sorunum modül aktif problemi iyzico nun prestashop modülünü indirdim ve kurdum AKTİF ettim'de yani aktif olarak görünüyor ama gel gelelim sitede görünmüyor.
Not: Dil seçenekleri olarak sadece TÜRKÇE mevcuttur başka bir...
biraz geç cevap vermek zorunda kaldım bu yüzden kusura bakmayın.
şimdi düşündüğünüzü düşündüm ve bütün dilleri sildim ana dil olarak tek TÜRKÇE yi biraktim ama CMS de hizmet sözleşmesi kısmı yok. kendim eklediğimde İD'sini 3 olarak zaten ekliyor ama ANA SAYFA altında yazıyı çıkartıyor...
bir hata almiyorum güncellenmiyordaki kastim şöyle cms den değişiklik yapabiliyorum değişiklikleriniz kaydedildi diye gösteriyor panelden ama hizmet sözleşmesinin içeriği değişmiyor .
Merhabalar Prestashop 1.6 yükledikten sonra Kullanım Şartlarındaki
Lütfen alışverişinize devam etmek için 'Site Hizmet Şartları'nı kabul ediniz. [Hizmet şartlarını oku] yu değiştiremiyorum Hizmet Şartlarında çıkan Pop-up yazısı " Terms and conditions of use " kendi mevcut açıklaması ben...
evet haklısınız ürün aparatlarıdır
ama şöyle bir durum var sizin dediğinizi yaparsam o ürün için ayrı bir satış yeri olacaktır ve o ürün ayrı bir yerde gösterilecektir. ama ben sattığım ürünün içerisinde ekstra olarak paspartu istediklerinde paspartu yazan yere tıklayıp HEM GÖRSELLİĞİNİ...
evet haklısınız ürün aparatlarıdır
ama şöyle bir durum var sizin dediğinizi yaparsam o ürün için ayrı bir satış yeri olacaktır ve o ürün ayrı bir yerde gösterilecektir. ama ben sattığım ürünün içerisinde ekstra olarak paspartu istediklerinde paspartu yazan yere tıklayıp HEM GÖRSELLİĞİNİ...
default kombinasyondan kastınız nedir açıklayabilir misiniz ? yani rakam falan yazmıcakmıyım normal olacak ? tmm fiyatı o zaman etkilemez ama sanırım beni eksik anladınız yada ben anlatamadım gerçekçilik payından gidelim şimdi EBRU satışı olacak bir sitemiz yapılacaktır biz bunda 3 çeşit satış...