Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kalay kullanıcısının son içeriği

1. K

PrestaShop™ 1.6.0.6 ücret görünmüyor.

Sitelinkini ver bakalım
  2. K

Presta 1.6 blog yazısını kaldırma ...

WOMEN DRESSES T-SHİRTS BLOG ---- Burayı kaldırmak istiyorum goodsforexport.com yardımcı olursanız sevinirim ...
  3. K

Acil yardımm !!!!

admin kardeşim tabloya baktım fakat gözükmüyor öyle bişey daha ayrıntılı anlatsan cok sevınırım....
  4. K

Acil yardımm !!!!

Yanlışlıkla paneldeki araçlar menüsündeki alt domainlerdeki www. olan yazıyı degiştirdim ve hersey gitti hata veriyor... Bad SubDomain SQL query! yardım edermısınız tekrar nasıl www. oolurr....
  5. K

Sistem kurulumu....

sayın ; admin dediginizede yaptım fakat oda sorunu gidermedi ne yapabilirim....
  6. K

Sistem kurulumu....

merhabalar arkadaslar sevgili admin yardımedebilirseniz cok ama cok mabule gecer... herseyi tam yaptım database kurdum eksiksiz ce herseyi yaptım (Veri Tabanı ile Bağlantı Kuruldu) iletisinide aldım ama ileri seçenegine tıkladıgımda ,,,, (Eğer /config/settings.inc.php Dosyasını Ayarlarda...
  7. K

Kurulum Yapamıyorum

Acil Aynı Sorun bendede var sebebi nedir presta 1.1 sorunun nedeni nedir resim ekleyemiyorum daha öncedende kurdum prestayı aynı hosta farklı domain adı altında fakat bu hatayı vermedi 5 defa silip baştan kurdum fakat olmuyor hep aynı hata... Geçersiz resim uzantısı, geçerli olan uzantılar ...
  8. K

Meta description keywords

merhabalar bunlardakı description ve keywords nasıl degiştirebilirim bılen varsa yardımcı olsun herkeze selamlar
  9. K

acil yardım site hakkında

slm arkadaşlar dedektifadam diye bir site kurdum fakat siteni sag tarafı en alta kaydı nasıl düzeltebilirim yardım lütfen
  10. K

prestashop'a mp3 player

merhaba arkadaşlar prestashop mp3 player indirdim sorunsuz olarak fakat nasıl kuracagımı bilmiyorum... yardım edermisiniz (playerMultipleMenuPackage) isminde [Module] et-jukebox başlıgı altında.. sitesine kuran arkadaşlarım olduysa nasıl kuruldugu hakkında bilgilendirirse sevinirim
  11. K

ACİL YARDIM ülke isimleri

kayıt sırasında ülke adlarında türkiye yok nasıl eklerim
  12. K

SİTE İÇERİGİNİ TAŞIMA

Cvp:SİTE İÇERİGİNİ TAŞIMA nasıl yapacam
  13. K

SİTE İÇERİGİNİ TAŞIMA

merhaba presta-tr ailesi eger bana bir konuda yardımcı olursanız sevinecem... ben kendime Presta ile bir site kurdum içerigini doldurdum harikada çalışıyor.... fakat yeni bir domain daha aldım gene presta kuracam ve sitemdeki ürünlerin aynısının ordada olmasını istiyorum bunun için hangi...
  14. K

ACiL YarDım LütFen !!!!!!

Arkadaşlar ben bu ytl yazısını tl yapmak istiyorum ve Fiyat yazarken (990) 3 haede sorun yokk Fakkat (1900) diye fiyat yadıgım da sayafın sag tarafı aşşagıya kayıyor onu nasıl düzelte bilirim ya ytl kısmını tl yapacam yada fiyat biriminin boyutunu küçültecem yardım edermisinizz???? şimdiden...
Üst Alt