Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kandac kullanıcısının son içeriği

1. K

Google analytics modülü

Bu modülü nasıl kullanıyoruz? yani prestashop yönetim paneli bu modülde bi açıklama tercümesi edilmiş anlayabilene bravo.. ----------------------------------------- E-mağaza işlemlerinizin takibi için ilk adım e-mağaza raporlarınızını web sitesi profili için aktive etmenizdir. E-mağaza...
  2. K

Beğendiklerim Bloğu

Merhaba, bu beğendiklerim bloğu nasıl çalışıyor daha doğrusu çalışma mantığı nedir. Yani beğendiklerim sayfasında isim alanı ve kaydet butonu var buradan ne kaydediyoruz. sonra ürün sayfasında beğendiklerime ekle diye bir buton var ve galiba çalışmıyor. Bu modül hakkında bilgisi olan var mı?
  3. K

Yeni Kategori Tanıtım Alanı

Merhaba, yönetim paneli - katolog - yeni kategori eklemek istediğimizde çıkan alanlardan biride tanıtım alanı buraya geniş çaplı birşeyler girmek istiyorum ancak alan biraz dar. Bu text area alanını nasıl genişletebiliriz admincatalog.php den değil galiba?
  4. K

Fiyat gösterimleri ;

Cvp: Fiyat gösterimleri ; Dediğin temayı kullanmadığım için şunu değiştir diyemem ancak senin sisteminde veya local hostunda başka temalar varsa bu sorun olan kısımları karşılaştır eksik kodları mutlaka göreceksin.
  5. K

Üyelik ve sipariş sorunu

Cvp: Üyelik ve sipariş sorunu Bu şekilde yazmak yerine direkt sorunu yazsan üstelik hediye falan da vermesen daha çabuk cevap alabilirsin.
  6. K

resim sorunu yardım

Cvp: resim sorunu yardım Yönetim panelinde ürünlerin resimler bölümünde bu resim kategorilerde de gösterilsin diye bir alan var bu alan aktif edilmemişse bazı tarayıcılarda bu şekilde gözüküyor olabilir o kısıma bir bak.
  7. K

Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ?

Cvp: Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ? Ama bunun kodlarını paylaşmamışlar galiba satıyorlar.
  8. K

Cvp: Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ? Sanırım aradığın şeyi buldum bu sayfaya bi gözat. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/79758/ bu sayfada ürün adedinin yanısıra özelliklerini de kategori sayfasından detaylara tıklamadan seçebiliyorsun.
  9. K

Cvp: Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ? Yada ingilizce prestashop forumunda bir arat orada aynı konuyu bulabilirsin.
  10. K

Cvp: Ürün kategori listesinde adet seçimi yaptırmak ? Merhaba, Ben denemedim ama biraz php bilgin varsa o sepette gösterilen ürün adedi seçme kodlarına bir bak bu kodları kopyalayıp kategori sepete ekle - göster alanlarının yanına eklersen olabilir!
  11. K

Prestashop 1.4

Merhaba, 1.4 final ve türkçe sürümü ne zaman çıkar. Ayrıca ne gibi yenilikler var haberi olan var mı?
  12. K

Yeni Sipariş Uyarısında State Alanı

Cvp: Yeni Sipariş Uyarısında State Alanı Bu arada bu kodları sayfa içinde ayrı bir pencerede nasıl gösteriyoruz?
  13. K

Yeni Sipariş Uyarısında State Alanı

Merhaba, E-mail ile uyarı modülünü etkinleştirdiğimizde kullanıcı sipariş verdiğinde mailimize sipairş bilgisi gelmekte. Ancak varolan sisteme göre mailalerts.php dosyasında bir eksiklik nedeniyle gelen bilgiler arasında state alanı olmasına rağmen bu alanın bilgisi gözükmüyor. Bu sorunu...
  14. K

Mails Klasöründeki Taslaklar

Cvp: Mails Klasöründeki Taslaklar Bu dosya e-mail ile uyarı modülünü etkinleştirdiğimizde orada belirttiğimiz maile gelen postanın taslağı. Yani söylemek istediğim mail.
  15. K

Mails Klasöründeki Taslaklar

Cvp: Mails Klasöründeki Taslaklar Evet aradığım ..modules\mailalerts\mails\tr klasöründeki new_order.html dosyasıymış çok teşekkür ederim. bu dosyanın mails klasöründe olmadığından emindim çünkü.
Üst Alt