Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

karan kullanıcısının son içeriği

1. K

bu site nasıl yapılır sizce

Cvp:bu site nasıl yapılır sizce rica ederim elimden geldiği sürece paylaşıma her zaman açığım arkadaşım pm den ulaşabilirsin
  2. K

Google Türkçe Karakterleri Görmüyor

Cvp:Google Türkçe Karakterleri Görmüyor Şimdi fark ettim 38 sayfayı indexlemiş google sadece cms safyalarında sorun yok gözüküyor.meta tag larını karşılaştırdım cms sayfalarıyla diğer sayfaların bir fark göremedim lütfen acil yardım kitlendim..
  3. K

bu site nasıl yapılır sizce

Cvp:bu site nasıl yapılır sizce neden yapılmasın ki?tema konusunda kaygıların varsa ücretsiz temalardan sana en uygun olanını indirip modifiyeler yapabilirsin bu biraz alıştıktan sonra gayet kolay ve eğlenceli bir iş yeni bir prestashop kullanıcısı olarak gönül rahatlığı ile söylebilirim bunu.
  4. K

Google Türkçe Karakterleri Görmüyor

Google sitemi görmeye başladı.Ancak aramalar şu şekilde görünüyor: ??HidrolikVePnomatik.com Bu ma?azada PrestaShop yaz?l?m? kullan?lmaktad?r.???Bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar lütfen yardım edin.Çok aradım çok uğraştım ama ne yabancı forumlarda ne de burada bir açıklama bulabildim.Sitemin...
  5. K

yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

Cvp:yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Açıkçası temada öyle büyük değişiklikler yapmadım o yüzden direk şu an kullandığım halini koymanın paylaşıma açmanın pek bir anlamı yok bence hatta benim editlerimle hatalar oluştuğuna eminim...
  6. K

yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

İlk defa e-ticaret sitesi kuruyorum.1 haftada bişeler yapmaya çalıştım ama düzeltmem gereken yerler çok var biliyorum.Sizlerde bir bakıp hatalarımı ve yorumlarınızı söylerseniz çok sevinicem. http://www.hidrolikvepnomatik.com
  7. K

mal yollamıyor lütfen yardım

Cvp:mal yollamıyor lütfen yardım port olarak 587 kullan.
Üst Alt