Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kocaoglu kullanıcısının son içeriği

1. K

Sanal Pos için MODEL Şeçimi

Merhaba, Denizbank Sanal Pos başvurum onaylandı. EST şirketi bana kurulum için bilgileri gönderdi ve bir ödeme modeli şeçmemi istedi. 1-3D 2-3D PAY 3-3D PAY HOSTING Bunlardan hangisi PRESTASHOP için daha uygundur. Ben bu sanal posu ÖN PROVİZYON (preauth) içinde kullanağım... Yardımcı...
  2. K

ÖN ÖDEMELİ (preauth) destekli sanal pos arıyorum!

Merhaba, ÖN ÖDEME şeçenekli (PREAUTH) bir sanal pos arıyorum. DENİZBANK ile çalışacagım. EMS firması ile çalışyıor denizbank. YArdımcı olabilirmisiniz...
  3. K

ürünlerin istenilen zamanda yayına otomatk girmesi

Merhaba, Prestashop'da kataloga girilmiş bir ürünün istenilen gün ve saatte yayına girmesinin ve yayından kalkmasını nasıl yapabiliriz. Mesela bugun kataloga bir ürün girişi yapıyorum ama yayınlamıyorum, yarın sabah 08:00 da otomatik yayına girsin istiyorum. Bu yapan ücretli yada ücretsiz bir...
  4. K

KARGO TAKİP NUMARASI

Cvp:KARGO TAKİP NUMARASI Yeni versiyonda sanırım böyle bir menü yok. Yada ben bulamıyorum... 1.3.3 versiyonu kullanıyorum... Ama öyle bir yer yok malesef :(
  5. K

KARGO TAKİP NUMARASI

Merhaba, Presta 1.3 de kargo takip numarasını nereye gireceğimi bulamadım. Yardımcı olurmusunuz?
  6. K

KARGO BÖLÜMÜ İPTALİ

Merhaba, kargo bölümünü nasıl tamamen iptal edeceğimi bulamadım. Ben site üzerinden hizmet satıcam. Mesela kurs, özel ders vs gibi. Kargoya hiç ihtiyacım yok bu yüzden. tamamen nasıl çıkartabilirim.
  7. K

Kargo Bölümünü İptal Etme

Cvp:Kargo Bölümünü İptal Etme Merhaba bir arkadaş benim sorunum aynısını yazmış ama farklı bir yöntem ile çözülmüş. Ben internetden hizmet satıcam. Mesela bir fotograf kursu. Kargoya hiç ihtiyacım yok. KARGO bölümünü tamamen nasıl iptal edebilirim.
  8. K

KREDİ KARTI ÖN PROVİZYON İŞLEMİ

Merhaba, yeni bir sitesin bir tasarım yapıyorum. Sanal Pos için DENİZBANK'a basvurdum ve kabul edildi. Bilgiler bugun yarın gelicek. Bir soru sormak istiyorum. Müşteri bir ürün alıp kredi kartı ile ödeme yaptıgı zaman para hemen çekilmesin istiyorum. ÖN bir provizyon çekilsin, ben onaylayınca...
  9. K

E-Mail Başlık Sorunu!!!! Order confirmation

Cvp:E-Mail Başlık Sorunu!!!! Order confirmation Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. Sorunu sayenizde çözdüm.
  10. K

E-Mail Başlık Sorunu!!!! Order confirmation

Merhaba, Bir sorunu çözemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Son presta shop versiyonu kurup, türkçe yaptım. Yanlız siparişden sonra müşteriye giden e-mail in başlıgı Order confirmation olarak çıkıyor ve nereden değiştiricem bulamadım? Tesekkurler şimdiden.
  11. K

YENİ KULLANICI E-MAİL ONAYI

Merhaba, öncelikle prestashop da yeniyim ve bir cok sorunumu bu forumlarda araştırarak çözdüm. Sanal mağazamı bitirmeye çok az kaldı. kücük ayarlar ile ulaşıyorum. bir yerde takıldım. Yeni bir kullanıcı sisteme kayıt oldugu zaman. kayıt oldugu e-mail adresinin doğruluğunu nasıl onaylayabiliriz...
Üst Alt