Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

koraycan kullanıcısının son içeriği

1. K

Üye Girişi Yapmayan Fiyatları Göremesin

Cvp: Üye Girişi Yapmayan Fiyatları Göremesin Prestashopta fiyatları kaldırmak için temanızın global.css dosyanızda gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. A- temanızın "global.css" dosyasını yedekleyin. B- global.css dosyasını notepad++ ile açarak "price" kelimesini aratın. C- price çıkan...
  2. K

Cvp: Üye Girişi Yapmayan Fiyatları Göremesin Modüllerden, sepet modülünü pasif yapmayı deneyebilirsin.
  3. K

Cvp: Üye Girişi Yapmayan Fiyatları Göremesin Bu konuda WebMaster'dan yardım bekliyoruz, Çok gerekli bir konu, bir çok arkadaşın işine yarayacaktır.
  4. K

Kargo Takip Ayarlama

Cvp: Kargo Takip Ayarlama Bu konuda biraz araştırma yaptım. (Ben PTT kargo ile görüştüm). Sizin de Kargo firmanız ile görüşmeniz gerekiyor size özel kodları veriyorlar. Bu kodları kargo kısmından ekliyorsunuz. Sistem otomatik kargo takip numaranızı satış esnasında oluşturuyor. O kargo numarası...
  5. K

Profesyonel Bir Satış Sitesi Prestashop..

Merhaba, Tam Profesyonel bir satış sitesi (yani binlerce ürünün ekli olduğu, binlerce müşterisi olan) olarak Prestashop ne kadar yeterli olur. Sayılar arttıkça problem çıkma olasılığı nedir? mesela Hepsiburada gibi yoğun bir siteyi prestashop ile yönetebilirmiyiz?
  6. K

Header'a yeni sayfa eklemek

Merhaba, prestashop temalarının hemen hemen hepsinde header da Anasayfa, İndirimdekiler, Site Haritası ve İletişim Sayfaları bulunmaktadır. Header a yeni bir sayfa eklemesi nasıl yapılır Bilgi verebilecek arkadaşım var mı?
  7. K

sosyal ağlar üzerinde paylaş v0.3 modülü lazım

Cvp: sosyal ağlar üzerinde paylaş v0.3 modülü lazım pardon hocam anlatamadım sanırım. o resimde facebook twitter digg resimleri var yanında "paylaş" linki var. istediğim o modül, sendtofriend modülü değildi. Hayret bütün formu 5 saattir aradım 350 ye yakın sayfa gezdim ama bulamadım. Forumda...
  8. K

Cvp: sosyal ağlar üzerinde paylaş v0.3 modülü lazım Ür??ün hakk??ında soru g??öndermek için ufak bir modül. başlıklı yazıdaki arkadaşın resminde var hocam. bu modül lazım..
  9. K

Ürün hakkında soru göndermek için ufak bir modül.

Cvp: Ürün hakkında soru göndermek için ufak bir modül. üstad tam da bu sendeki paylaş modülünü arıyorum yardımcı olurmusun?
  10. K

sosyal ağ paylaşım modülü olan arkadaşım var ise bizimle paylaşabilir mi?
  11. K

Kargo Takip Ayarlama

Cvp: Kargo Takip Ayarlama Selam Üstad, Şu takip meselesini tam olarak anlamadım. Örnekle açıklarmısın? Ben PTT kargo ile gönderim yapıyorum. Varsayılan ayarlarım PTT kargo olarak ayarlı, admin panelden kargolar kısmından düzenle yapınca açılan kısımda bulunan URL kısmına ne yazmam gerekecek...
  12. K

SSL sorunu

Cvp: SSL sorunu merhabalar, dün bilgisayarım kaput oldu yazamadım. üstadım kod eklemesi yapmadım. temamın header.tpl ve footer.tpl dosyalarındaki {base_dir} komutunu {base_dir_ssl} yaptım o kadar. Anladığım kadarıyla header ve footerdaki linkler otomatik ssl oldu. gereksiz tüm modülleri...
  13. K

SSL sorunu

Cvp: SSL sorunu Merhaba Hocam, site adresi http://www.herbalpazar.com İnternet explorer, firefox ve chrome dan da kontrol ettim sorun çıkmıyor.
  14. K

SSL sorunu

Cvp: SSL sorunu Hocam Merhaba tekrardan, Az önce problemimi çözdüm ssl çalışıyor.. Nasıl mı yaptım. footer ve header daki bütün base_dir lerin sonuna ssl ekledim. resimlerin hepsini https yapmıştım, siteye canli destek ve captcha eklemiştim onları kaldırdım ssl doğrudan çalıştı. Sayenizde çok...
  15. K

SSL sorunu

Cvp: SSL sorunu Merhabalar, Peki Banka SSL olmadan kredi kartı sanal pos modülünü kurmamıza izin verecek mi dersiniz? O zaman bizim site hiç olur... Kredi kartı olmadan müşteri alışverişe pek sıcak bakmaz.. Teşekkürler..
Üst Alt