Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

KraL kullanıcısının son içeriği

1. K

kampanya bölümünün arka resmini değiştirme

Cvp:kampanya bölümünün arka resmini değiştirme Background'unun bulunduğu dizine, aynı isimde yeni bir arka plan resimi at. Zaten otomatik olarak değişecektir.
  2. K

Özel Ürün Ekleyemiyorum Acil yardım????

Cvp:Özel Ürün Ekleyemiyorum Acil yardım???? Buyrun buradan inceleyin. http://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&catid=24&id=2642
  3. K

üye giriş ve kayıt bloğu

Cvp:üye giriş ve kayıt bloğu Dosyalar kısmından Hesabım Bloğu adlı modülü indirip kurun işinizi görecektir.
  4. K

Presta-Tr Moderator Başvuruları

Cvp:Presta-Tr Moderator Başvuruları Merhaba, Moderator PRESTA-TR'de mod olmak isterim.
  5. K

Tema Yüklemeden Sonra Kategoriler Kayboldu.

Cvp:Tema Yüklemeden Sonra Kategoriler Kayboldu. Merhaba, Yönetim panelinden, Modüller kısmına girip kategoriler modülünün yanında ki configureye tıklayıp oradaki değer 3 ise 0 yapın. Eğer 0 ise 3 yapın problem çözülecektir.
  6. K

ana sayfa editörü

Cvp:ana sayfa editörü Arkadaşlar ftp'de modules klasoru içinde editorial klasoru var. Klasore'de yazma izni verin, içinde ki tüm dosyalara da yazma izni verin. Sorun %100 olarak çözülecektir.
  7. K

sol sütündaki modülü sağ sütüna nasıl alırım ?

Cvp:sol sütündaki modülü sağ sütüna nasıl alırım ? Merhaba, Modüller / Pozisyonlar kısmında modül Naklet kısmından yapabilirsin.
  8. K

Filigran Modülü

Cvp:Filigran Modülü Filigran Modülü siteye eklediğiniz ürünlere, sağ tıklayıp Resmi Farklı Kaydet yapılması engeller, bunun dışında başka bir işlem zaten yapmaz bildiğim kadarıyla.
  9. K

sorun çözüldü.FTP den kaynaklı bi hataymıs...

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin Siteden prestashop 1.2 beta sürümünü indirip onu kurmayı deneyiniz.
  10. K

Filigran Modülü

Cvp:Filigran Modülü Resimlerde ne gibi değişiklik mesela ?
  11. K

Renkleri Değiştirmek

Cvp:Renkleri Değiştirmek Birşeyleri çözebildiysek ne mutlu bize :)
  12. K

Renkleri Değiştirmek

Cvp:Renkleri Değiştirmek burcka yazan: Sizede Merhabalar, Blok başlıkların adını dilediğiniz gibi değiştirmeniz için yapmanız gerekenler ; Yönetim panelinden ARAÇLAR > Tercümeler sekmelerine tıklayıp açılan sayfada "Tercümeleri düzenle" kısmından "Modül Çevirisi" olanı seçip yandaki turk...
  13. K

Renkleri Değiştirmek

Cvp:Renkleri Değiştirmek günal yazan: Merhaba; Temanızın içinde css klasoru içindeki global.css dosyasını açınız. Sitenizde hangiblok başlığının yazı rengini değiştirmek istiyorsanız o blok başlığının arkasındaki resimin hangisi olduğunu bilmelisiniz. Bunun içinde yine yukarıda anlattıgım...
  14. K

sorun çözüldü.FTP den kaynaklı bi hataymıs...

Cvp:kurulumdan sonra tema ve resimler tuhaf görüntelin Localhost'a mı yüklüyorsun?
  15. K

Renkleri Değiştirmek

Cvp:Renkleri Değiştirmek Evet, img klasorunde de bulabilirsin ben hangi dosya olduğunu daha rahat anlayabilmen için söylemiştim. Ama sorunu cözdüğüne sevindim, rica ederim.
Üst Alt