Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

LeadarQue kullanıcısının son içeriği

1. L

(Çözüldü) Ürün fiyatlarını göstermek istemiyorum

Cvp:Ürün fiyatlarını göstermek istemiyorum Bu dedigin şekilde yapıldıgında iletişim formundaki yolla butonuda kayboluyor bunu fark ettinizmi acaba? yada bu sorun sadece bendemi oldu? gerci ben başka bir şekilde o problemi çözdüm ama bi kontrol edermisiniz dedigim gibimi oluyor acaba?
  2. L

Skype Bloğu

Cvp:Skype Bloğu bu konuda yardım edebilecek bir arkadaş varmı acaba?
  3. L

v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim

Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek kimse varmı.kaldırdım yeniden ekledim ama çalışmıyor.:S
  4. L

Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim bu dosyalarıda denedim yine degişen bişiy yok.:S modül için ayrılan alan var gibi ama görünmüyor yinede:S
  5. L

Skype Bloğu

Cvp:Skype Bloğu tekrar kontrol ettim yeniden kod ları yazdım ama yine sadece skype kodum normal bir yazı gibi görünüyor:S
  6. L

Skype Bloğu

Cvp:Skype Bloğu kardes dedigin gibi yaptım ama sadece skype codum görünüyor:( nasıl çözerim bu konuyu?yardım lütfen
  7. L

MB döviz kurları hatası

Cvp:MB döviz kurları hatası ben kurdum bir süre çalıştı sonra kayboldu kaldırıp yeniden kurdum yinede görünmüyor yardım lütfen:S
  8. L

döviz modülü

Cvp:döviz modülü ben kurdum çalısıyordu sonra nedense şimdi sayfada döviz kısmını göremiyorum yardım lütfen
  9. L

Cvp:v1.1 için döviz kurları nerden bulabilirim modülü atıyorum admin panelinden kuruyorum ama sayfada görünmüyor neden olabilir acaba? yardım edebilecek bir arkadaş varsa ltfen cevap verebilirmi.şimdiden teşekkür.
  10. L

Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi

Cvp:Sebil, Arena gibi dağıtıcılarda XML bilgi bende bunu ögrenmek istiyorum acaba varmı? varsa nasıl yapılıyor bilen tecrübeli arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum;) ;) ;)
  11. L

Yönetim sayfası girişindeki uyarı

Cvp:Yönetim sayfası girişindeki uyarı bende hala devam ediyor bu hata localhost da bi sorun yok ama web e attıgımda bu sorun var. bi yardım lütfen!!!:S
Üst Alt