Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: 1.3 katalog modülü
1.4 sürümünde öyle bir özellik var. ayarlardan katalog görümününü seçiyorsunuz. Ürün tanıtım sitesine dönüyor siteniz(satış sitesi görünümünde olmuyor).
merhabalar,
1.4 sürümünde hoş bir özellik olarak katalog özelliğini gördüm. Fakat 1.4 türkçe versiyonu sorunlu. bir çok kez kurmama rağmen yönetici panelinde modüller sayfası listelenmiyor. O üyzden içeme sinmedi 1.4
. 1.3 fazlasıyla işimi görüyor. Fakat 1.4 deki katalog özelliğine ihityacım...
Mirac kandiliniz mubarek olsun.Allah gönlünüzden geçenleri hayırlı kılsın..
Soru şu:
cms konularını listelemek istiyorum. Cms yi blog gibi düşündüm. bir çok konu ekleyeceğim ve anasayfada
Bilgiler kutusu gibi bir kutuya son eklenen cms leri ( son 10 konu gibi) veya rast gele cms başlıkları...
Cvp: Satıcıya özel panel var mı
bu sorunu yabancı sitelerde de baktım da prestashop bu alt yapıda dğeil diye yazmışlar.
http://addons-modules.com/prestashop-membership-modules/18-agile-membership-10-for-prestashop-membership.html burada ise bahsettiğim özelliği sanırsam yapmışlar. ücreti...
Merhaba,
Belilediğim 3-5 kişiye ürün ekleme ve sipariş takibi yapma imkanı vermek istiyorum. Bu özellik normald evar. belirli özellikler kısıtlanıyor ve yönetici panelini o şekil görüyor. Sorun şu:
sadece o kişi kendi eklediği ürünleirn siparişini görebilsin. sadece kendi ürünleri için gelen...
Cvp:Prestashop Bayii Fonksiyonu
Not: Ben denedim ve çalıştı. Bayii login olduğunda soldaki kategoriler gözükmemektedir. Nedenini bilmiyorum araştıracağım.
Deneyen arkadaşlar sonucu paylaşırsa varsa hataları daha kolay giderme imkanımız olur.
Not 2: Yukardaki anlatımdan anlamayan olursa adım...
Cvp: Modülü istenilen sayfada çalıştırma nasıl olur
Soru sordum, cevap beklerken aynı zamanda araştırdımda sorumun cevabını bulunca altınada paylaştım.
Belki başka kişilerinde işine yarar diye.
Aşağıdkai kodu . php dosyası olarak kaydedip ana dizine o dosyaysı atarsanız. Anasyafanıza eklenen son ürünleri görüntülemiş olursunuz. O sayfayıda iframe kodu ile diğer sayfalara çekerek sitenizin reklamını yapabilirsiniz.
[code...
açık yazayımda bari çözüm olursa milletde faydalansın:):):)
Anasayfada son eklenen ürünlerin kayarak geçti modül var bende ücretsiz sitelerde bu odül var zaten . isteyen olursa burayada ekleyebilirim.
Benim amacım bu kayan resim bölümünü boş...
iframe çalıştırmıyor. ilave kod lazım diye tahmin ediyorum. çağırmak istediğim modül;
deneme.com/modules/urunlermodulu/.urunler.php böyle bir sayfayı çağırmam laızm. site içine değil tamamen boş bir sayfada listelemek istiyorum.
direk...
Merhabalar,
Soruyu örnek üzerinden soracağım:
Diyelim ki anasayfada gözüken son eklenen ürünler modülü. ben bu modülü boş bir sayfada nasıl çalıştırabilirim.
deneme.com/modul/deneme.php şeklinde yazdığımda sadece modülün içeriğinin sayfada gözükmesini istiyorum.
Buun için modül sayfasına...
Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum
banada kopyasını gönder butonuna tıklayıp denedim buyrun hata:
SQL error when attempting to save a messageDB function failed with error number 1054
Unknown column 'systemflag' in 'field list' SQL=INSERT INTO jos_uddeim (fromid, toid, replyid...
Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum
Buradan iletişim bilgileri vermenin forum sorumlularının hışuna gideceğini sanmıyourm fakat özel mesaj gönderirken hata sayfası geliyor.
Msn:61mustafaaydin@gmail.com
ödeme gerçekleştirdikten sonra dosyayı msn den size yollarım
ödeme seçenekleri...