Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

legend.61 kullanıcısının son içeriği

1. L

1.3 katalog modülü

Cvp: 1.3 katalog modülü 1.4 sürümünde öyle bir özellik var. ayarlardan katalog görümününü seçiyorsunuz. Ürün tanıtım sitesine dönüyor siteniz(satış sitesi görünümünde olmuyor).
  2. L

1.3 katalog modülü

merhabalar, 1.4 sürümünde hoş bir özellik olarak katalog özelliğini gördüm. Fakat 1.4 türkçe versiyonu sorunlu. bir çok kez kurmama rağmen yönetici panelinde modüller sayfası listelenmiyor. O üyzden içeme sinmedi 1.4 . 1.3 fazlasıyla işimi görüyor. Fakat 1.4 deki katalog özelliğine ihityacım...
  3. L

Cms Listeleme

Mirac kandiliniz mubarek olsun.Allah gönlünüzden geçenleri hayırlı kılsın.. Soru şu: cms konularını listelemek istiyorum. Cms yi blog gibi düşündüm. bir çok konu ekleyeceğim ve anasayfada Bilgiler kutusu gibi bir kutuya son eklenen cms leri ( son 10 konu gibi) veya rast gele cms başlıkları...
  4. L

Satıcıya özel panel var mı

Cvp: Satıcıya özel panel var mı bu sorunu yabancı sitelerde de baktım da prestashop bu alt yapıda dğeil diye yazmışlar. http://addons-modules.com/prestashop-membership-modules/18-agile-membership-10-for-prestashop-membership.html burada ise bahsettiğim özelliği sanırsam yapmışlar. ücreti...
  5. L

Prestashop Bayii Fonksiyonu

Cvp:Prestashop Bayii Fonksiyonu http://www.presta-tr.com/forum/24-genel-sorunlar/9418-satcya-oezel-panel-var-m.html bu soruya cevap olrak mı yazdınız?
  6. L

Satıcıya özel panel var mı

Merhaba, Belilediğim 3-5 kişiye ürün ekleme ve sipariş takibi yapma imkanı vermek istiyorum. Bu özellik normald evar. belirli özellikler kısıtlanıyor ve yönetici panelini o şekil görüyor. Sorun şu: sadece o kişi kendi eklediği ürünleirn siparişini görebilsin. sadece kendi ürünleri için gelen...
  7. L

Prestashop Bayii Fonksiyonu

Cvp:Prestashop Bayii Fonksiyonu Not: Ben denedim ve çalıştı. Bayii login olduğunda soldaki kategoriler gözükmemektedir. Nedenini bilmiyorum araştıracağım. Deneyen arkadaşlar sonucu paylaşırsa varsa hataları daha kolay giderme imkanımız olur. Not 2: Yukardaki anlatımdan anlamayan olursa adım...
  8. L

Modülü istenilen sayfada çalıştırma nasıl olur

Cvp: Modülü istenilen sayfada çalıştırma nasıl olur Soru sordum, cevap beklerken aynı zamanda araştırdımda sorumun cevabını bulunca altınada paylaştım. Belki başka kişilerinde işine yarar diye.
  9. L

Cvp: Modülü istenilen sayfada çalıştırma nasıl olur Aşağıdkai kodu . php dosyası olarak kaydedip ana dizine o dosyaysı atarsanız. Anasyafanıza eklenen son ürünleri görüntülemiş olursunuz. O sayfayıda iframe kodu ile diğer sayfalara çekerek sitenizin reklamını yapabilirsiniz. [code...
  10. L

Cvp: Modülü istenilen sayfada çalıştırma nasıl olur açık yazayımda bari çözüm olursa milletde faydalansın:):):) Anasayfada son eklenen ürünlerin kayarak geçti modül var bende ücretsiz sitelerde bu odül var zaten . isteyen olursa burayada ekleyebilirim. Benim amacım bu kayan resim bölümünü boş...
  11. L

Cvp: Modülü istenilen sayfada çalıştırma nasıl olur iframe çalıştırmıyor. ilave kod lazım diye tahmin ediyorum. çağırmak istediğim modül; deneme.com/modules/urunlermodulu/.urunler.php böyle bir sayfayı çağırmam laızm. site içine değil tamamen boş bir sayfada listelemek istiyorum. direk...
  12. L

Merhabalar, Soruyu örnek üzerinden soracağım: Diyelim ki anasayfada gözüken son eklenen ürünler modülü. ben bu modülü boş bir sayfada nasıl çalıştırabilirim. deneme.com/modul/deneme.php şeklinde yazdığımda sadece modülün içeriğinin sayfada gözükmesini istiyorum. Buun için modül sayfasına...
  13. L

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum banada kopyasını gönder butonuna tıklayıp denedim buyrun hata: SQL error when attempting to save a messageDB function failed with error number 1054 Unknown column 'systemflag' in 'field list' SQL=INSERT INTO jos_uddeim (fromid, toid, replyid...
  14. L

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum Buradan iletişim bilgileri vermenin forum sorumlularının hışuna gideceğini sanmıyourm fakat özel mesaj gönderirken hata sayfası geliyor. Msn:61mustafaaydin@gmail.com ödeme gerçekleştirdikten sonra dosyayı msn den size yollarım ödeme seçenekleri...
  15. L

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum özel mesaj yazdım iletişime geçerseniz modülü size verebilirim.
Üst Alt