Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

leventersoy kullanıcısının son içeriği

1. L

presta admin sifremi maillermiyor sifreyi nasil ?

Merhaba presta shop admin girisi uzerinden loss password e tiklayip, mail adresimi girdigimde gonderildi diyor fakat gondermiyor. tabii hostun remote erisimi olmadigi icin, smtp mail cikisinin calisip calismadigini goremiyorum. bu neden ile db uzerinden degisiklik yapmam gerekiyor. hangi tablo...
  2. L

İzlenilen ürünler a href link hatası

Cvp:İzlenilen ürünler a href link hatası nedemek istediğini tam olarak anlıyamadım cünki browser üzerindeki ekran çıktısı sonradan eklenen bir betim değer muhtemelen değişkenin üzerine atanan bir değer olduğu için nereden düzelteceğimi bulamadım
  3. L

İzlenilen ürünler a href link hatası

Merhaba Sol blok ta bulunan izlenen linklerde hatalı link çıktısı alıyordum. link yolu /23-2elcpu-intel-p4-20.html seklindeydi modules/blockviewed/blockviewed.tpl dosyasını kendim düzenledim değiştirdiğim kod aşağıda <!-- Block Viewed products --> <div id="viewed-products_block_left"...
  4. L

Arkadaşça url sorunu . Üzgünüz, girmiş olduğun....

Cvp:Arkadaşça url sorunu . Üzgünüz, girmiş olduğun.... Sorun devam ediyor. Daha evvel blogta kullandığım sistemde rewrite üzerine bir problem yaşanmamaktaydı. Lakin prestaya geçene kadar herşey normaldi . Fakat yerel kurulu http sisteminde wamp vardı ve normal çalışıyordu. Sunucuya dosya...
  5. L

İlk site bende olsun.

Cvp:İlk site bende olsun. 2.el bilgisayar parçaları bulabileceğiniz bir site www.teknohurda.org
  6. L

Arkadaşça url sorunu . Üzgünüz, girmiş olduğun....

Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres erişilebilir değil. Gibi sayfa geliyor. .htaccess desteği var hostun fakat sorun yaşıyorum. İlgili ve bilgili arkadaşlarım belki bir sonuc getirirler ümidiyle buraya yazıyorum www.teknohurda.org suanda presta kurulu ve calisiyor fakat arkadasca url aktif...
Üst Alt