Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

LooserJack kullanıcısının son içeriği

1. L

Slaytlı Banner v0.9

tşk ederiz admin. video modülünde olduğu gibi bundada emeklerini göz ardı etmeyeceğiz.
  2. L

Slaytlı Banner v0.9

admin şu ana kadar 1.4 uyumlu olanını görmedim , buradan 1.4 kullanıpta çalıştırabilen varsa lütfen paylaşsın. Olmuyor çünkü. slayt bannere ihtiyaç hep vardır. yada kaya menü modülüne. birçok kaya menü modülüde denedik 1.4 te olmadı. yokmudur elinde olan. veren elen alan elden daha hayirlidir :)
  3. L

Slaytlı Banner v0.9

Şahin o kadarını bizde biliyorum ama yönetim panelinden modülü editliyemiyosun görmüyo çünkü. ftp ten atmasında bişey yok modülü
  4. L

KATEGORİ menüsündeki yazi rengini değiştirme ?

tşkler adminler .. sitenin yeni arayüzü ile cevaplarda hızlandı ;)
  5. L

1.4.4 CMS sorunu !

Kuvvet derlemek ekranında iki seçenekte hayır bende?
  6. L

Google SİTEMAP hataları !

evet admin bu çok faydalı olacaktır. Mc daim site map hatası verdikten sonra google sitemap modülünü kaldırdım , kendi kendine çift linkler üretiyor. yeni bulduğum bi programla 5 adet ayrı sitemap yükledim ilk defa. çoğu indexlendi , yani iyi gibi hata vermedi umarım böle gider. tşkler.
  7. L

jawa ile açılır pencerede video tanıtımı ?

Teşekkür ederim bu güzel oldu.
  8. L

Tabiki McDaim zaten emekleri için minnettarız , sadece modül kısmında bişeyleri bozmamak adına her detayı soruyoruz , kendiside modülü yayınlarken deneyin , gerekirse geliştiririz dedi , bu anlamda her açığı eksikliği söylememiz gerek diye düşünüyorum , eleştri babında değil , modülün iyileşmesi...
  9. L

tşkler Mcdaim , o ayar vardı zaten , güncelledim şuan iyi gibi durumu indexlendi.
  10. L

admin öncelikle teşekkür ederim , modülde popup açıldı ve çalıştı lakin biraz eksik , yani bir tane video ekleyebiliyoruz sadece mesela birde açılan ekranda ürün ismini yazamiyoruz , birde ana sayfadaki küçük halinde videonun küçültülmüş resmi yok , yani oraya yeni bi resim atabilirim gerçi oda...
  11. L

Günün Fırsatı Modülü

fiyatları düşüreceksin metehan , örneğin 100 liralık ürünün fiyatını 110 tl yap vede %10 indirim ekle aynı fiyata gelsin. vs vs örnek yani. sonra bu hem indirimdekiler sayfanda hemde fırsat modülünde çıkacaktır.
  12. L

modülü kaldırdım ,başka bi sitemap programıyla 5 adet yükledim , image , code , video sitemapları. ilk defa böyle yaptım. umarım doğrudur.
  13. L

google kodu nasıl yerleştiriliyor

dogalurunler onun için modüller var zaten , google için ama hangisi ? google adsense , analytics , checkout , google grafik , google site haritası , hepsinin modülü aslında otomatik var prestada. o modüllerden hangisin istiyorsan konfgüre et yerleştir kodu.
  14. L

Günün Fırsatı Modülü

metehan indirimdekiler kısmında hangi ürünler varsa günün fırsat modülündede o çıkar. saçma aslında ama öyle. indirim yap bi kaç üründe , görünceksin ürünklerin geldiğini.
  15. L

KATEGORİ menüsündeki yazi rengini değiştirme ?

saol metehan , o kadarını tahmin ediyorum ama bende bulamadım tam yerini.
Üst Alt