Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Mahir kullanıcısının son içeriği

1. M

Dil eklentisi lazım türkçeye çeviremiyorum

Cvp:Dil eklentisi lazım türkçeye çeviremiyorum Teşekkürler hocam translation klasörünü baştan yükledim oldu Allah razı olsun
  2. M

Dil eklentisi lazım türkçeye çeviremiyorum

Arkadaşlar nasıl oldu bende anlamadım birden bire bazı sayfalar ingilizce oldu nasıl düzeltirim yardımlarınızı bekliyorum resimden bakabilirsiniz
  3. M

Siparişimi onayladıktan sonra ödeme sayfasını deği

Cvp:Siparişimi onayladıktan sonra ödeme sayfasını deği tamam yaptım araçlar tercümeler bölümünden modül çevirisini tıklamak gerekiyor ordan değişebiliyorsunn ben seçenekleri görmedim arkadaşımız zaten sölemişti iyi anlayamamışım hepinize teşekkürler
  4. M

Cvp:Siparişimi onayladıktan sonra ödeme sayfasını deği İlgin için tşk webmastırım bankwıre klasörünün temiz halini en baştan attım yine olmadı aynı
  5. M

Cvp:Siparişimi onayladıktan sonra ödeme sayfasını deği Hocam ben geniş olan diktörgenin içindekini değişmek istiyorum o dosyanın adını verin ftpden bulup değişiyim tercümelerde öyle birşey yok
  6. M

Cvp:Siparişimi onayladıktan sonra ödeme sayfasını deği Resmi ekledim çizli olan alanı değişmek istiyorum
  7. M

Arkadaşlar çizdiğim yeri değişmek istiyorum nereden değişebilirim yardımcı olurmusunuz
  8. M

Havale Sorunu

Cvp:Havale Sorunu Aynı sorun bendede vardı kaldırdım baştan kurdum oldu
  9. M

Kategorıile Nasıl Degıstırılır

Cvp:Kategorıile Nasıl Degıstırılır teşekkürler
  10. M

Admin Ayarlar mağaza yolu yardım

Arkadaşlar Admin panelinden ayarlara girdim mağaza yolu yazan yerde "/" yazıyordu ben bunu "/oyuncak" diye kaydettim web sayfamın anasayfası www.siteadi.com/oyuncak diye açılmaya çalıştı ve dizinler bozuk teması gitmiş bir şekilde açıldı ayarlardan eskii haline getirdiğimde ise "404 Not Found...
  11. M

Etiketler tam olarak nereden değişiyor?

Cvp:Etiketler tam olarak nereden değişiyor? ohbe 1 saattir bun arıyodum iyiki yazmışsın webmaster ürün eklerken çıkıyormuş anahtar kelimeler teşekkür ederim :D
  12. M

meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor www.oyuncakucuz.com etiket kutum kayıp modüllerden etiket kutusu var gözüküyor ama web sayfamda yok sebebi ne olabilir yardım istiyorum
  13. M

Hemen al modülü yardım hediye vereceğim

Arkadaşlar üye olmadan sipariş verilmesini istiyorum örnek olarakta şu prestashop tabanlı site https://www.dogalmarketim.com/market/login.php bunu çözebilecek arkadaş olursa küçük bir hediyem olacak bir başka arkadaşımızda burada konu açtı hemen al modülünü buldu ingilizce ama bunu türkçeye...
  14. M

Presta shop ödeme yap butonu yazısı

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı bende bulamadım yok öyle bir seçenek
  15. M

sayfa altlarındaki yazıları nasıl kaldırabilirim

Cvp: Çözüm güzel söyledinde bende hakkımızda olanlara site hakkında yazılar yazmak istiyorum yani nerden değişebilirim
Üst Alt