Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Siparişimi onayladıktan sonra ödeme sayfasını deği
Hocam ben geniş olan diktörgenin içindekini değişmek istiyorum o dosyanın adını verin ftpden bulup değişiyim tercümelerde öyle birşey yok
Arkadaşlar Admin panelinden ayarlara girdim mağaza yolu yazan yerde "/" yazıyordu ben bunu "/oyuncak" diye kaydettim web sayfamın anasayfası www.siteadi.com/oyuncak diye açılmaya çalıştı ve dizinler bozuk teması gitmiş bir şekilde açıldı ayarlardan eskii haline getirdiğimde ise "404 Not Found...
Cvp:Etiketler tam olarak nereden değişiyor?
ohbe 1 saattir bun arıyodum iyiki yazmışsın webmaster ürün eklerken çıkıyormuş anahtar kelimeler teşekkür ederim :D
Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor
www.oyuncakucuz.com etiket kutum kayıp modüllerden etiket kutusu var gözüküyor ama web sayfamda yok sebebi ne olabilir yardım istiyorum
Arkadaşlar üye olmadan sipariş verilmesini istiyorum örnek olarakta şu prestashop tabanlı site https://www.dogalmarketim.com/market/login.php bunu çözebilecek arkadaş olursa küçük bir hediyem olacak bir başka arkadaşımızda burada konu açtı hemen al modülünü buldu ingilizce ama bunu türkçeye...