Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı
bu çok basit modules/blockcart/blockcart.tpl dosyasını acarak ilgili kelimeyi duzenleyebilirsiniz
yada tercümeler kısmına gelerek modul cevirisine tıklayın (magaza cevirisi değil) acılan pencerede tum alanları ac diyerek kelimeyi aratarak bulunuz ve...
Cvp: Siparişi sonlardır diyorum ve... Bembeyaz
cevabın için saol ama ramazancım o dedişğini yaptım alakası yok ,
yani kapatıp tekrar açtığımda bile sayfa bembeyaz
istersen dene bir bir ürün sipariş ver ver ve sonlandır de görüceksin
Siteye Giriş
yeni bir projede 1.3.1 sürümünü kullanıyorum
ürünü sepete atıyorum kasaya gidiyorum kargoyu ve ödeme şeklini seçiyorum siparişi sonlandır dediğimde sayfa bembeyaz kalıyor ne başka sayfayı açıyor nede yenileyince normal sayfa yine açılmıyor.
sipariş gerçekleşiyor siparişiniz alındı yazısı...
Cvp:Tema Arşiv...
karadenizim (www.trabzonmarket.com) teması paylaşaılamaz diye daha önce konu açılmıştı çalıp çırpmayla alınan temalar paylaşılmaz başınızı ağırtır izinsiz olan temaları paylaşmayın arkadaşlar.
Trabzon Market in fan sayfası
Yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
http://www.facebook.com/pages/Trabzon-Market-Shop-Online-Alisveris-Hizmeti/152723805836
Merhaba Ürün Filtreleme Modülünü aktif ettik yalnız şöyle bir sorun var, imagesenlarge yani resim büyütme modülü bu filtreleme modülü devreye girdiğinde çalışmıyor
ana sayfada çalışıyor ama kategoriye girince filtre modülü devreye girdiğinde işlemiyor nasıl bir ayar yapmak gerekir bunu...
Cvp:Kargo Ayarları Türkiye Ayarları?
mail/bankwire.html dosyasını düzenleyebileceğin bir programda aç ve o kodların yerine banka bilgileriniz gir sorun düzelir.