Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mahocalife kullanıcısının son içeriği

1. M

Presta shop ödeme yap butonu yazısı

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı bu çok basit modules/blockcart/blockcart.tpl dosyasını acarak ilgili kelimeyi duzenleyebilirsiniz yada tercümeler kısmına gelerek modul cevirisine tıklayın (magaza cevirisi değil) acılan pencerede tum alanları ac diyerek kelimeyi aratarak bulunuz ve...
  2. M

Siparişi sonlardır diyorum ve... Bembeyaz

Cvp: Siparişi sonlardır diyorum ve... Bembeyaz cevabın için saol ama ramazancım o dedişğini yaptım alakası yok , yani kapatıp tekrar açtığımda bile sayfa bembeyaz istersen dene bir bir ürün sipariş ver ver ve sonlandır de görüceksin Siteye Giriş
  3. M

Siparişi sonlardır diyorum ve... Bembeyaz

yeni bir projede 1.3.1 sürümünü kullanıyorum ürünü sepete atıyorum kasaya gidiyorum kargoyu ve ödeme şeklini seçiyorum siparişi sonlandır dediğimde sayfa bembeyaz kalıyor ne başka sayfayı açıyor nede yenileyince normal sayfa yine açılmıyor. sipariş gerçekleşiyor siparişiniz alındı yazısı...
  4. M

Tema Arşiv...

Cvp:Tema Arşiv... karadenizim (www.trabzonmarket.com) teması paylaşaılamaz diye daha önce konu açılmıştı çalıp çırpmayla alınan temalar paylaşılmaz başınızı ağırtır izinsiz olan temaları paylaşmayın arkadaşlar.
  5. M

Tema Arşiv...

Cvp:Tema Arşiv... bu temaları paylaşmak için sahiplerinden izin aldınızmı?, mesela benden izin alındımı?
  6. M

PrestaShop Yarışmaları

Cvp:PrestaShop Yarışmaları Ödül varmı B)
  7. M

Prestashop

Cvp: Prestashop ücretsizdir
  8. M

Arkadaşlar ADMİN girişi yapamıyorum kaldım böyle..

Cvp:Arkadaşlar ADMİN girişi yapamıyorum kaldım böyle.. install klasörünü sildiysen ve admin klasörünün adını değiştirdiysen sorun olmamalı
  9. M

Yeni Facebook Fan Sayfa Düzenini Ziyaret Edin

Trabzon Market in fan sayfası Yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar. http://www.facebook.com/pages/Trabzon-Market-Shop-Online-Alisveris-Hizmeti/152723805836
  10. M

Filtrelemede imagesenlarge sorunu

Cvp:Filtrelemede imagesenlarge sorunu ramazan nerdesin kardeşim
  11. M

Cvp:Filtrelemede imagesenlarge sorunu onların büyük halini görmek için bu modüle imagesenlarge yi daha çabuk uyarlarsın diye :woohoo:
  12. M

Merhaba Ürün Filtreleme Modülünü aktif ettik yalnız şöyle bir sorun var, imagesenlarge yani resim büyütme modülü bu filtreleme modülü devreye girdiğinde çalışmıyor ana sayfada çalışıyor ama kategoriye girince filtre modülü devreye girdiğinde işlemiyor nasıl bir ayar yapmak gerekir bunu...
  13. M

Merhaba

Cvp: Merhaba o aşamaya gelince veri tabanı girdiğin kutucukların altında "_ps" yerine başka terim gir örneğin "_tm" gibi vs... kolay gelsin
  14. M

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 gerekli izinleri verdiğinizden emin olun 777
  15. M

Kargo Ayarları Türkiye Ayarları?

Cvp:Kargo Ayarları Türkiye Ayarları? mail/bankwire.html dosyasını düzenleyebileceğin bir programda aç ve o kodların yerine banka bilgileriniz gir sorun düzelir.
Üst Alt