Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

majestic26 kullanıcısının son içeriği

1. M

Dil paket sorunu

Cvp: Dil paket sorunu Lutfen yardim arkadaslar.Ne yapmam lazim?orjinal surumunde bu hata yoktu.tekrar onunmu yuklemeliyim acaba?
  2. M

lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') ha

Cvp: lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') ha bana yardim edebilecek bir arkadasim yokmu?:(
  3. M

Dil paket sorunu

Cvp: Dil paket sorunu Lisan bolumunden bayragi ve diger datalari giriyorum.ama hala-lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') hatasini aliyorum.Tercumeler bolumunden dil paketini iceri aktariyorum.bu seferde dil yuklendi ama kurulamadi diyor.Buna nasil bir care bulabiliriz?
  4. M

Cvp: lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') ha Surumu tekrar sifirdan indirip kurdum.Ayni hata devam ediyor:(
  5. M

Dil paket sorunu

Cvp: Dil paket sorunu Tekrar indirip herseyi sifirdan kurdum.ama sonuc ayni:(
  6. M

Varsayilan Ulke secimi

Iyi gunler.Kurulum asamasinda varsayilan ulke olarak ukraina yazdigimda admin paneli otomatik olarak ukraynaca oluyor.mesela 1.4.4.1 turkce versiyonunu yukleyip varsayilan ulkeyide turkiye yazarsam,admin paneli turkce olacak fakat siteyi ukraynada kullanacagim icin,korgo,odeme,banka islemleri...
  7. M

Cvp: lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') ha Arkadaslar,yokmu bana yardim edebilecek kimse???
  8. M

Dil paket sorunu

Arkadaslar,ben bu siteden 1.4.4.1 tukce surumunu indirdim.hersey normal fakat dil yukleyemiyorum.lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') hatasi veriyor.rusca eklemem gerekiyor.nasil cozebiliriz bu sorunu?1.4.6.2 surumune gerimi donmeliyim?ne tavsiye edersiniz.tesekkur ederim.
  9. M

Iyi gunler.Ben siteden 1.4.4.1 turkce tam surumunu yukledim.Siteme rusca da eklemek istiyorum.Admin panelinden araclar/lisan bolumunden yeni bir dil eklemek istedigimde lang (Unknown column 'is_rtl' in 'field list') hatasini aliyorum.sorunu nasil cozebilirim?tesekkurler
  10. M

Admin panelini Turkcelestirme

Iyi gunler herkese.Ben 1.4.6.2 versiyonunu kurdum.benim ogrenmek istedigim,kontrol panelini turkce yapabilirmiyoz?yapabiliyorsak,mesela acilis sayfami rusca acilabilmesi ve admini turkce ayarlayabilirmiyim?ikinci sorum,ben ukraynada yasiyorum.hostum ve dolayisiyla ip de buradan.kurulum esnasinda...
  11. M

DUZELDI 4.adimda mail problemi

Cvp: 4.adimda mail problemi Arkadaslar,host aldigim yerle konustum.birkac ayar yaptilar.duzeldi.
  12. M

DUZELDI 4.adimda mail problemi

Iyi gunler.Ben 1.4.6 versionunu kuruyorum.son 4 adima kadar geldim.fakat burada mail adress bolumunde yazdigim mail adresini kabul etmiyor.invalid mail adress diyor.bu yuzden adimi gecemiyorum.kontrol panel uzerinden yeni mail adress olusturdum.buraya mail atabiliyorum ve mail aliyorum.ama...
  13. M

4.adimi gecmiyor

Cvp: 4.adimi gecmiyor 1.4.4.1 TR versiyonu kurdugum zaman rusca dil paketini nereden bulabilirim/cunku ben ukrania da yasiyorum ve bana rusca dil paketide gerekli.veya bana hangi surumu onerirsiniz iki dil paketinide yukleyebilecegim?tesekkur ederim
  14. M

4.adimi gecmiyor

iyi gunler.Ben prestashop 1.3.6.o versiyonunu yukledim.4.adimda ileri butonuna bastigimda ilerlemedi.once e mail adresinin olmadigini yazdi.kontrol ettim.mail adresi dogru.birkac denemeden sonra kabul etti.ama buseferede 5.adima gecmedi.kurulumu tamamlayamadim.ama url den baktigimda site...
Üst Alt