Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

makaraci kullanıcısının son içeriği

1. M

Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy teşekkürler kardeşim derdime derman oldun.
  2. M

Tema Yüklemeden Sonra Kategoriler Kayboldu.

Cvp:Tema Yüklemeden Sonra Kategoriler Kayboldu. bu sorun bendede var kimse de cevabı bilmiyor
  3. M

sol sütündaki modülü sağ sütüna nasıl alırım ?

selam, mesela reklam kutusunu sol sütündan sağ üst sütüna almak istiyorum , modüller poziyonlara girdim ama sadece sol sütünde aşağı yukarı oynuyor sağa alamıyorum reklam kutusunu. bana yardım ediniz lütfen
  4. M

sepetin altına gif resim koymak istiyorum

Selam, anasayfadaki sepetin altına gif resim koymak istiyorum ve buna da http://www.siteminadi.net/destek şeklinde bir link vermek istiyorum. 1 ) sağ tarafa sepetin altına nasıl gif koyabilirim ? 2 ) koyduğum bu gif resmine nasıl link verebilirim ? 3 ) sitemde nasıl ...
  5. M

200 liralık sanal pos modülü hakkında?

Cvp:200 liralık sanal pos modülü hakkında? bu yazlılmda ne destek var ne bisi slm vermek bile paralı bu yazlılmda
  6. M

son izlenen ürünler kayboldu

selam, Dün gece sorun yoktu sabah bir kalktım son izlenen ürünler modülü kaybolmuş. hiç bi ayar veya değişiklik yapmadım ne oldu anlamıyorum . Zaten i explorerda gözükmüyordu bu modül ama firefoxta sorunsuz çalışıyordu.artık firefoxtata çalışmıyor. ustalardan yardım bekliyorum.
  7. M

Bir Kaç Ciddi Sorunum Var Kampanya ve İzlenen Ürün

Cvp:Bir Kaç Ciddi Sorunum Var Kampanya ve İzlenen Ürün Teşekkürler arkadaşım sayenizde bende faydalandım bu faydalı bilgiden.
  8. M

Son izlenen ürünler modülündeki ürün linkleri çal

Son izlenen ürünler v0.9 modülündeki ürünlere tıklayınca hatalı linkler açılıyor.Arkadaşça url ayarlarımı yapmadan önce çalışıyordu.Sorunu nasıl çözebilirim ?
  9. M

(Çözüldü) ACİL TEMA YÜKLEME KONUSUNDA YARDİM :(

Cvp:(Çözüldü) ACİL TEMA YÜKLEME KONUSUNDA YARDİM :( kardeş sağol bende yaptım sayende.bide beleş tema bulsak ..
Üst Alt