Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

maniacus kullanıcısının son içeriği

1. M

clothetheme linklerini ve diğer bilgileri değiştirme

bundanal.com adlı siteme, free olarak clothetheme yi kurdum. fakat üst bölümde yer alan "home" "site map" "new product" gibi olan linkleri türkçeleştirmek istiyorum. ama nasıl ve nereden yapacağımı bir türlü bulamadım. Admin paneldeki modules altına baktım ama orada da yok. nasıl yapabilirim...
  2. M

Tema yükledim dilini nasıl değiştiririm?

internetten bulduğum bir teayı sisteme kurdum ama herşey ingilizce. bunu türkçeye nasıl çeviririm? default menülerin hepsi ingilizce. gidip eski temanın lang klasöründe bulunan tr.php dosyasını yeni temadaki lang klasörüne kopyaladım ama çalışmadı. nasıl yapabilirim?
  3. M

Arka panele giremiyorum

mozilla firefox ta aç siteyi. sorun kendiliğinden çözülüyor.
  4. M

Kurulumda Admin Geçemiyorum Yardım

hocam aynı problemi yaşadım, olay oldukça basit aslında. sadece siteyi mozilla firefox ile çalıştır, admin hesabına gir rahatça. en azından ben günlerce araştırdım, sordum cevabı kendim rastlantıyla buldum :)
  5. M

Güvenlik ayarları

Presta shop 1.4 versiyonunu indirim satınalmış olduğum domain üzerine kurmak istiyorum. ama dosyaları ftp ile yükleyip, kurulumu tamamladıktan sonra ekstradan güvenlik ayarı yapmam gerekiyor mu? hosting aldığım firmanın bana sağladığı arayüzde güvenlik ayarı yapabileceğim bir ekran yok çünkü?
  6. M

bayan ayakkabısı ve elbise satmak için

basit bir alışveriş sitesi kuracağım ve bayan ayakkabısı ile elbise satacağım. hangi versiyonu kurayım? bir de önerebileceğiniz tema var mı? (mümkünse bedava, olmadı uygun fiyatlı). bir de sanal pos için uygulama mı satınalmalıyım? nasıl oluyor bu konu?
  7. M

ayakkabı numarası detaylandırma

hocam hangi versiyonunu önerirsiniz peki? bir de uygun bir tema tavsiyeniz var mı? bayan ayakkabısı ve birkaç parça elbise satılacak sitede.
  8. M

ayakkabı numarası detaylandırma

merhaba, yapacağım sitede aynı model ayakkabının renk ve numarasını çeşitlendirmek istiyorum. örneğin, bayan babet, 36-37-38-39 numara ve siyah-kırmızı-yeşil-mavi şeklinde. bunu yapabiliyor muyum? biraz template lere baktım ama göremedim. bu konuda bilgi verebilir misiniz? birde kullanılacak...
Üst Alt