Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

masoto kullanıcısının son içeriği

1. M

SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM

Cvp:SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM masoto yazan: Bunuda buldum hocam ... Tekrar Teşekkürler Saygılarımla
  2. M

Cvp:SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM Hocam cahille uğraşmak zor ( benim gibi ) :( öğrenmek ayıp değil öğrenmemek ayıp :) sizler varken bizler öğrenecez. Blockbanner4 yükle dediğimde hatalı yükleme diyor... logo gelmiyor... Blockbanner ve reklam ve diğer bannerlar panel + modül +...
  3. M

Cvp:SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM McDaim yazan: Hocam bende modül klasöründe modulismi.php yok burdan iindirip kurdum prestashop u ama bulamadım...
  4. M

Reklam Modül hakkında

Cvp:Reklam Modül hakkında Hocam block4 hata veriyor ve aynı reklam geliyor iki tarafada resim degişmiyor .. Ben sizi msn ye ekledim hocam sormadan mahsuru yoktur inşallah.. Saygılar
  5. M

Reklam Modül hakkında

Cvp:Reklam Modül hakkında Çok teşekkürler hocam bir sorun daha resim ve link i deişemiyor Error move uploaded file ve Bu modüller hatalı yüklenmiştir * blockbanner4 Böyle hatalar aldım... Birde iki yere koyuyor sağ ve sola aynı blockbnner4 yüklenseydi 3 sağ 3 sol aynı olurdu ayrı...
  6. M

Reklam Modül hakkında

Reklam modülü block tek o blockları nasıl 2-3 tane veya daha çok yaparım Saygılar
  7. M

Üye olurken İlçe kısmında iller çıkıyor :s

Cvp:Üye olurken İlçe kısmında iller çıkıyor :s Cannot write language file böyle hata verdi.
  8. M

Cvp:SOLDAKİ KATEGORİYİ SAĞA NASIL ALIRIM Öyle bir yol var ama içe aktar kapalı ... hook yok diyor... * Hook içe aktar : ( Açılmıyor ) * İstisna : Ex: identity.php, history.php, order.php, product.php Lütfen bu modülü görüntülemek istediğiniz dosyaları belirleyiniz. Ana klasörde dosyalar...
  9. M

Anasayfa Editörü Resim Yükleme

Cvp:Anasayfa Editörü Resim Yükleme Aynı sorun bendede var yazıda değişmiyor panelden yazıyorum ( editöre yazma izni vermeniz lazım ) diyor ... editorial 777 izni var.
Üst Alt