Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mertio kullanıcısının son içeriği

1. M

Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme Arkadaşlar buldum. İhtiyacı olanlar için function dosyasının içindeki current.php içinde imiş.
  2. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme .zip dosyası büyük olduğu için yüklenmemiş. static dosyasının içinde theme dosyası var ancak içi boş
  3. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme destiğiniz için teşekkürler. aramadığım yer kalmadı bulamadım bir türlü size komple temayı gönderiyorum bi bakarsanız sevinirim. saygılar
  4. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme Bu arada hala cevabınızı bekliyorum çünkü hala çözemediğim bir kaç bir şey var. İnanın bilgisayar başında delirmek üzereyim bulamadığım için Özellikle ana sayfadaki Today's Deal Recent Deals Discuss FAQs» My Groupon yazılarını değiştiremedim...
  5. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme merhabalar, siteye bakma şansınız oldu mu acaba, hala bulamadım o ana başlıkların ve zamanın nerden değişebileceğini, yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
  6. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme merhabalar, siteye bakma şansınız oldu mu acaba, hala bulamadım o ana başlıkların ve zamanın nerden değişebileceğini, yardımlarınızı bekliyorum lütfen. saygılar
  7. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme ana sayfadaki saat dakika gün vs onlarıda türkçeleştiremedim :(
  8. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme avliyan@hotmail.com Eklerseniz sevinirim. Daha detaylı bilgi paylaşımı için Teşekkürler
  9. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme merhabalar ana başlıklar my ile başlayan yerler falan zamanınız ve imkanınız varsa daha detaylı bilgi almaya ihtiyacım olacak Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar sitemin adı www.inegol-mobilyasi.com
  10. M

Cvp: Wroupon Fırsat sitesinde Dil Değiştirme merhaba, banada açıklayabilirmisin lütfen nasıl değiştirdiğini, ben bir türlü bulamadım. Saygılar
Üst Alt