Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

metehantan kullanıcısının son içeriği

1. M

haber bulteninde abonelik tamamlandı diyor ama

Bu konuya bende cevap istiyorum admin yardımlarını bekleriz
  2. M

Yeni Üyelik form ayarları

Teşekkürler
  3. M

Yeni Üyelik form ayarları

Merhaba üyelik kısmında T.C. kimlik yada vergi kimlik eklemeyi en kolay nereden yapabiliriz ? themes tr kısmında vergi ve tc kısımları mevcut ama yeni üyelik yaparken gözükmüyor bunları aktif etmeyi bilen arkadaşların yardımlarınıo beklerim sağolun...
  4. M

[ÇÖZÜLDÜ]404 Hatası

Tanımlıydı zaten ,ama ben daloglu diye düzelttim ve çalıştı
  5. M

[ÇÖZÜLDÜ]404 Hatası

url dostu aktif iken www.daloglubilisim.com/daloglu-bilisim seklinde açılıyordu , metataglar bölümünden url yeniden kısmını daloglu yaptım ve düzeldi , bu bir saldırı olabilirmi neden böyle bir hata oldu diye düşünüyorum fikri olan arkadaşların yorumlarını beklerim .
  6. M

[ÇÖZÜLDÜ]404 Hatası

Merhaba uzun zamandır url dostunu aktif edip sorunsuz bir şekilde kullanıyordum,ancak bugun ne olduysa 404 hatası vermeye başladı sitem ,sonra url dostunu kapattım ve düzeldi ,bunun sebebi ne olabilir ,iyi çalışmalar . daloglubilisim.com
  7. M

Günün Fırsatı Modülü

Tamam buldum indirim sekmesi değil , admin panelden katalog - düzenlenecek ürünü seçip içine giriyoruz ve orada fiyatlar sekmesini tıklıyoruz , orada yeni özel fiyat ekle diyoruz , sonra doldurulması gereken yerleri dolduruyoruz ,tarih indirim yapılacak yüzde gibi , lütfen açıklama yaparken tam...
  8. M

Günün Fırsatı Modülü

katalog Takip Üreticiler Tedarikçiler Nitelikler ve Gruplar Özellikler Resim Haritaları Ekler Sekmeler Stok Hareketleri yukarıdaki seçeneklerden hangisinde ? admin sorun şu benim sayfama bakarsa görürsün günün fırsatı var ama ne yaparsam yapayım ürün eklenmiyor oraya...
  9. M

Günün Fırsatı Modülü

Anladım demek istediğinizi , ama yüzdelik indirim yok ayarlarda ,zaten ürünün fiyatını ,indirince kenarında indirim yazıyor ancak modülde görünmüyor ,sanırm teknik bir sorun var, eğer benim gözümden kaçan indirim yeri varsa bilemem ,ama içini dışını iyi bilen biri olarak göremedim .
  10. M

Günün Fırsatı Modülü

Fiyatları indirdim ancak yine görünmedi , indirim derken fiyatları düşürmek anlamındamı yoksa indiririm ikonumu var tıklamamız gereken , ben defalarca baktım ama göremedim
  11. M

KATEGORİ menüsündeki yazi rengini değiştirme ?

themes klasöründe senin temanın olduğu yerde css var oradan değişiyor ,tam dosya adını uzman olanlar sana söyleyeceklerdir ama yazan olmassa ben dener söylerim .
  12. M

Günün Fırsatı Modülü

Sağ tarafta günün fırsatı alanı var ,ancak buraya ürün koymak için bir yer göremedim , ürünlerde indirim yapılıncamı ürün yer alıyor bu konuda fikri olan varmı ?
  13. M

Posnet sanal pos

posnetodeme.com adresinden sanal pos hizmeti için anlaşma yaptık ancak , bunu nasıl prestaya entegre edeceğiz bu konuda yardımlarınızı beklerim . iyi çalışmalar .
  14. M

sipariş mailini alamıyorum

Cvp: sipariş mailini alamıyorum Evet Ahmet beyin ilgisine öncelikle teşekkür ederim , dediklerini aynen yaptım ve 1 dk içinde sorunum çözüldü ,daha önceden de söylemişti ancak ben yanlış yere baktığım için tr klasörü var demiştim , ancak modules/mailalert/mails klasöründe tr yok , aynen...
  15. M

sipariş mailini alamıyorum

Cvp: sipariş mailini alamıyorum Sizde eklerseniz sevinirim ,bazen karşılıklı eklenmeyince kabul edilmiyor, sertandaloglu(et) daloglubilisim.com
Üst Alt