Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mhorzum kullanıcısının son içeriği

1. M

Technical Errors ! Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun

Cvp:Technical Errors ! Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun bu hata bende de mevcut ve hala çözümü bulunamadı
  2. M

tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle

Cvp:tr dili enabled (aktif) yaptığımda sayfa görüntüle stable sürümde ana sayfa boş görünüyor
  3. M

Sanal POS v1.4 Uyumlu Sanal POS v6

Cvp:Sanal POS bu sistemi kullanan başka site yok mu arkadaşlar...herkes bir şekilde kredi kartı ile alışverişe başlamış ama paylaşım yok
  4. M

Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak.

Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak. yüksel bey link ölmüş tekrar paylaşır mısınız taksit tabını son hali ile birlikte. teşekkürler
  5. M

Sipariş maili ve fatura

Cvp:Sipariş maili ve fatura evet bu sorun bende de var moderator arkadaşlardan çözüm bekliyoruz.Gelen siparişlerden yöneticiye mail gelmiyor.. ayrıca havale ile ödemede hata var E-posta şablonu yok /var/www/vhosts/whiterosemarket.com/httpdocs/modules/mailalerts/mails/tr/new_order.txt bu...
  6. M

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 Merhabalar modülü ile 6 adet resmi ana sayfamda flash şeklinde gösteriyorum.Modül içerisindeki data.xml den resim isimlerini yazılarını ve boyut ayarlarını yapıyorum 540x180 yapmama rağmen boyutları localde sorunsuz çalışıyor ama hosta atınca height 300 oluyor width...
  7. M

Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak. demo adresi bekliyorum
  8. M

Admin Paneli Giriş Kısmında Çıkan Hata Uyarısı

Var 1 Hata 1. Path is not the same between your browser and you server : - Server: admin1/login.php - Browser: d:\Hosting\mxxxxl\mxxxm\wxxxxxxxket.com\www\admin1\login.php giriş penceresinin üzerinde çıkıyor.nasıl giderebiliriz.
  9. M

Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak. Hocam msn adresim muslumhorzum@hotmail.com yada telefonunuzu pm ile gönderirseniz sizi arayabilirim.Görüşebilirsek 5 dk sorun halledilecek.
  10. M

Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak. Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_STRING in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\PrestaShop\classes\Module.php(318) : eval()'d code on line 3 Modül ayrıştırma hatası var 1. 2taksitli modül sayfasında modülü tanımadı hocam...
  11. M

Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak. Merhabalar tekrar Şimdi sorunsuz çalışıyor ama eksik var.Taksitler görünüyor 3 farklı kart tanımladım 3 farklı blokta taksitler görüntülendi ama blokların üzerinde hangi karta ait oldukları ve açıklamaları yok. sadece bloklar görünüyor.nasıl...
  12. M

Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak. Merhabalar hocam Prestashop a modülünüzü kurdum sorun yok.Taksit ekleme k?sm?nda formu doldurum kaydet uygula dedi?imde Notice: Undefined index: juros_rec in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\PrestaShop\modules\creditcard\creditcard.php on line 134...
  13. M

Ürün fiyatı ve Nitelik Fiyatı

Merhabalar Ürün fiyatlarını girerken Brüt Fiyata 2000 euro giriyorum KDV %18 seçiyorum Satış fiyatı+Vergi 2360 euro gösteriyor Altında da son satış fiyatı 2360 euro yazıyor. Ürüne nitelik ekliyorum 1. nitelik 0 2. nitelik istenilen 2000 euro kaydediyorum Ürün sayfasında 1.nitelik için: 2...
Üst Alt