Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardimci olurmusun bilemem ama yinede sormak istedim 3 5 gün önce sizden yardim istedim ama malesef yardimci olamadiniz bana sitemi googleye tanitamadim presta kullandigima çok pişmanim yurt dişina mail hazirlamaktayim neyse konum bu değil
ben halen sitemi tanitamadim suan site haritama nasil...
ben sana yardımcı olmaya calışayım kargo bölümüne girdiğinde orada kargo firmaları var oraya tıkla ve kargo firmasının yanındaki ücretsiz kargo ile durumu işaretle acık olsun yani sonra bir adım ileride Kargo masraflarını dahil et acık olacak ve onun altındaki Kargo bedelini ve ürünlere göre...
dostum bunlardan cevap alman biraz sıkıntılı benim öle bir sıkıntım vardı okadar yırtındım ama kimse geri dönmedi presta kullanılacak bir yazılım değil inanın buna imkanınız varsa kullanmayın cok sıkıntı oluyor ve yardımcı olan tek bir arkadaş var koskoca yerde oda görürse artık
modüllerden hesap bilgilerimi güncelledim orada bir sıkıntı yok müşteri ödeme kısmına gelince kendi hesabımız görünüyor sorun müsteriye giden mesajda başka hesap görünmekte bunu nereden düzenleyebilirim lütfen yardım edin
merhaba sitemde ürün secip sepete ekliyebiliyorum en son ödeme kısmında hesap bilgilerim gözükmektedir bir sıkıntı yok yanlız sipariş veren kişiye mail gittiğinde başka bir hesap bilgileri görünmekte bunun için müşteriye giden mailli düzenlemem gerekiyor bunun için yardım lütfen teşekkür ederim