Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mizanci1 kullanıcısının son içeriği

1. M

Prestashop Sitemin Ana Sayfası Açılmıyor fakat diğer sayfalar açılıyor.

Arkadaşlar hiçbir sıkıntısı olmayan ve hiç değişiklik yapmadığım prestashop sitemin bir anda ana sayfası açılmıyor. Java hatası veriyor. www.turkishgift.net herşey biranda oldu hosting aldığım fira ile görüştüm bizden değil diyorlar yazılım hatası deniyor. Değerli uzman arkadaşlardan yardım...
  2. M

Sepete ürün ekleyince sepette ürün fiyatı kayboluy

Cvp:Sepete ürün ekleyince sepette ürün fiyatı kayboluy Söylemiş olduğunuz işlemleri yaptım toplam tutar ve kargoya ait yazının rengi değişiyor ama ürün fiyatlarını gösteren yazı rengini değiştiremedim manesef aşağıda dosyanın içeriğini yazdım yardımınızı bekliyorum /* PrestaShop CSS Mavi...
  3. M

Sepete ürün ekleyince sepette ürün fiyatı kayboluy

Sepete ürün ekleyince sepette ürün fiyatı kayboluyor fiyatın bulunması egreken noktayı seçtiğimde ürün fiyatını görebiliyorum sanırım sepetin rengi ile aynı renkte yazı olduğundan göremiyorum çözüm hakkında yardımcı olabilirseiz memnun olurum site:http://market.guvenlikkamerasistemleri.org
  4. M

Bir Kaç Önemli Sorun

Cvp:Bir Kaç Önemli Sorun 1.2.5 versiyonuna tc kimlik no eklemek istiyorum nasıl yapabilirm
  5. M

uye ol bolumunde bılgı degısıklıgı

Cvp:uye ol bolumunde bılgı degısıklıgı arkadaşlar 1.2.5 versiyonunu kullanıyorum tc kimlik no eklentisi kurmak istiyorum birtürlü beceremedim çözüm bulan birisi yardımcı olabilirmi?
  6. M

Kayıt esnasında sorulmasını istediğim bilgiler

Cvp:Kayıt esnasında sorulmasını istediğim bilgiler peki tc kimlik no eklentisi yapmamız mümkünmü? bu konuda modül var sanırım ama 1.0 versiyonu için ben bu eklentiyi 1.2.5 için nasıl oluşturabilirim
  7. M

Kayıt esnasında sorulmasını istediğim bilgiler

Merhaba, Siteme müşteri kayıt olurken sorulmasını istediğim soruları ekleyip çıkarabileceğim veya girilmesi zorunlu alanları belirleyebileceğim bir modül veya eklenti mevcutmu?
  8. M

sayfa altındaki linkleri nasıl silerim

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim hocam banada anlatsanıza presta yazısını nasıl kaldırırım
  9. M

En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı

Cvp:En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı blockadvertising.tpl footer.tpl dosyaları nerede ve hiçbir dosyanın içinde birşey yok manesef lütfen yardım
  10. M

En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı

Cvp:En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı hocam aynı sorun bendede var arkadaşın söylediği dosyaları açtım içinde 5-6 satır var oradada link falan yok nasıl kaldıracaz bunları lütfen birisi detaylı açıklayabilirmi
Üst Alt