Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hiçbir sıkıntısı olmayan ve hiç değişiklik yapmadığım prestashop sitemin bir anda ana sayfası açılmıyor. Java hatası veriyor.
www.turkishgift.net herşey biranda oldu hosting aldığım fira ile görüştüm bizden değil diyorlar yazılım hatası deniyor.
Değerli uzman arkadaşlardan yardım...
Cvp:Sepete ürün ekleyince sepette ürün fiyatı kayboluy
Söylemiş olduğunuz işlemleri yaptım toplam tutar ve kargoya ait yazının rengi değişiyor ama ürün fiyatlarını gösteren yazı rengini değiştiremedim manesef aşağıda dosyanın içeriğini yazdım yardımınızı bekliyorum
/*
PrestaShop CSS
Mavi...
Sepete ürün ekleyince sepette ürün fiyatı kayboluyor fiyatın bulunması egreken noktayı seçtiğimde ürün fiyatını görebiliyorum sanırım sepetin rengi ile aynı renkte yazı olduğundan göremiyorum çözüm hakkında yardımcı olabilirseiz memnun olurum
site:http://market.guvenlikkamerasistemleri.org
Cvp:uye ol bolumunde bılgı degısıklıgı
arkadaşlar 1.2.5 versiyonunu kullanıyorum tc kimlik no eklentisi kurmak istiyorum birtürlü beceremedim çözüm bulan birisi yardımcı olabilirmi?
Cvp:Kayıt esnasında sorulmasını istediğim bilgiler
peki tc kimlik no eklentisi yapmamız mümkünmü? bu konuda modül var sanırım ama 1.0 versiyonu için ben bu eklentiyi 1.2.5 için nasıl oluşturabilirim
Merhaba, Siteme müşteri kayıt olurken sorulmasını istediğim soruları ekleyip çıkarabileceğim veya girilmesi zorunlu alanları belirleyebileceğim bir modül veya eklenti mevcutmu?
Cvp:En Asagdaki PrestaShop Turkiye yazısı
hocam aynı sorun bendede var arkadaşın söylediği dosyaları açtım içinde 5-6 satır var oradada link falan yok nasıl kaldıracaz bunları lütfen birisi detaylı açıklayabilirmi