Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mutlusaray kullanıcısının son içeriği

1. M

Acil ! Yönetici Paneline Giriş Yapılamıyor ?

Cvp:Acil ! Yönetici Paneline Giriş Yapılamıyor ? Hocam aşağıdaki hatayı alıyorum yardım lütfen, Fatal error: Call to undefined function psql() in /home/www..../public_html/newadmin.php on line 53
  2. M

Şifre hatırlatma çalışmıyor

Cvp: Şifre hatırlatma çalışmıyor Hocam hangi dosyaları tekrar atmam gerekiyor peki?
  3. M

Cvp:Şifre hatırlatma çalışmıyor Arkadaşlar, Yardımcı olurmusunuz lütfen...
  4. M

Arkadaşlar, Ben siteme girişte şifremi unuttum.Yeni şifre istedim fakat yeni şifre gelmiyor.Bu şifreyi ftp den nasıl bulabilirim yardım lütfen...
  5. M

Tema İstek

Arkadaşlar, Sepete ekle kısmı olmayan tema varmı elinizde?Varsa paylaşırmısınız.
  6. M

Yan tarafa reklam

Cvp:Yan tarafa reklam wMaster yazan: Hocam bu modül kurulu zaten bende.Ama sağ ve sol klonlara tek reklam eklenebiliyor bu modül ile.Sanırım bu modülü klonlama ile çoğatmam gerek...
  7. M

Yan tarafa reklam

Cvp:Yan tarafa reklam Yardımcı olacak varmı?
  8. M

Yan tarafa reklam

Arkadaşlar, http://www.superhijyen.com sitesinde olduğu gibi sağ tarafta 15 kadar reklam kutusu var.böyle kutucuk ekleme nasıl yapılabilir.
  9. M

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 bilen varmı arkadaşlar?
  10. M

SotEW's Adds - V0.4

Cvp:SotEW's Adds - V0.4 Bu modülde şöyle bir sıkıntı mevcut aynı anda bölmelerden birine sadece tek reklam koyulabiliyor acaba bu reklam sayısını artırmak mumkun mu?
  11. M

Site Klonlama

Cvp:Site Klonlama Arkadaşlar, Sitemi klonladım.Fakat katogorilerde aşağıdaki hatayı veriyor neden olabilir? Not Found The requested URL /46-ayakkabilar was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  12. M

Site Klonlama

Cvp:Site Klonlama Böyle bir hata aldım nedeni ne olabilir? Not Found The server was not able to find the document (./502.shtml) you requested. Please check the url and try again. You might also want to report this error to your web hosting provider.
  13. M

iletişim kısmı düzenleme ?

Cvp:iletişim kısmı düzenleme ? contact-form.php dosyasını dreamweaver ile editlemen yeterli olacaktır.
  14. M

(Çözüldü) En çok satılanlar

Cvp:En çok satılanlar teşekkürler
  15. M

(Çözüldü) En çok satılanlar

Arkadaşlar, Ben site üzerinden hiç sipariş almadım bu yüzden En çok satılanlar bölümünü hep boş.Bu bölümü manuel olarak değiştirebilirmiyim?
Üst Alt