Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mycicek kullanıcısının son içeriği

1. M

ürünü Ekliyorum ancak görünmüyor

Teşekkürler , mecburen öyle yapacağız artık
  2. M

Daha Önce eklediğim ürünlerde bir problem yaşamıyordum ancak şimdi hiç bir ürün gözükmüyor, daha doğrusu gözüküyor ve ardından 1-2 sn sonra kayboluyor
  3. M

Top horizontal menu v1.3 ve SotEW's Adds v0.4 modüllerini kurmuştum en son 2 sini de kaldırıp denedim ancak sorunumu çözmedi
  4. M

Slmlar, Siteme yeni ürün ekliyorum ancak görünmüyor. Şöyle ki kategorisini açtığımda 1 ürün var diye görüyor ancak ürün resmi sayfa yüklendikten 1-2 sn sonra kayboluyor. http://www.mycicekcilik.com/category.php?id_category=32 incelerseniz sorunumu göreceksiniz, yardımlarınız için şimdiden tşkler
  5. M

KDV ve Mail sorunları

Teşekkür ederim sorunumu çözdük :) Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim,
  6. M

KDV ve Mail sorunları

temayı dışarı aktarıp , değişiklik yapıp tekrar mı yüklemem gerekiyor?
  7. M

KDV ve Mail sorunları

smtp ayarlarını yaptım, ama dersi dinlerim tekrar :) , diğer notepadla açma meselesinde product.tpl dosyasını nasıl bulucam ?? tema dosyasını pc me mi indircem? anlayamdım??
  8. M

KDV ve Mail sorunları

Merhabalar üstadım pardon sorunlar kafamı o kadar kurcaladı ki selam vermeyi unuttum :) , Hoşbulduk S1 - evet siparişlerin düşeceği mail adresiyle test mailini gönderdiğim adres aynı ; info@mycicekcilik.com adresine düşmesi gerekiyor sipariş maillerinin ancak malesef düşmüyor. test mailleri ise...
  9. M

KDV ve Mail sorunları

Forumu ayrıntılı olarak inceledim ve 2 sorunuma yeterli cevabı bulamadım. gerçi bunlardan bir tanesi olan mail alamama problemi üzerine epeyce yazılmış, hatta çözümlerde belirtilmiş ancak hiç biri sorunumu çözmedi. PrestaShop™ TR 1.4.4.0 Türkçe Tam Sürüm kullanıyorum 1. ci problemim müşteriler...
Üst Alt