Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slmlar,
Siteme yeni ürün ekliyorum ancak görünmüyor. Şöyle ki kategorisini açtığımda 1 ürün var diye görüyor ancak ürün resmi sayfa yüklendikten 1-2 sn sonra kayboluyor.
http://www.mycicekcilik.com/category.php?id_category=32
incelerseniz sorunumu göreceksiniz, yardımlarınız için şimdiden tşkler
smtp ayarlarını yaptım, ama dersi dinlerim tekrar :) , diğer notepadla açma meselesinde product.tpl dosyasını nasıl bulucam ?? tema dosyasını pc me mi indircem? anlayamdım??
Merhabalar üstadım pardon sorunlar kafamı o kadar kurcaladı ki selam vermeyi unuttum :) , Hoşbulduk
S1 - evet siparişlerin düşeceği mail adresiyle test mailini gönderdiğim adres aynı ; info@mycicekcilik.com adresine düşmesi gerekiyor sipariş maillerinin ancak malesef düşmüyor. test mailleri ise...
Forumu ayrıntılı olarak inceledim ve 2 sorunuma yeterli cevabı bulamadım. gerçi bunlardan bir tanesi olan mail alamama problemi üzerine epeyce yazılmış, hatta çözümlerde belirtilmiş ancak hiç biri sorunumu çözmedi.
PrestaShop TR 1.4.4.0 Türkçe Tam Sürüm kullanıyorum
1. ci problemim müşteriler...