Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

nadrot kullanıcısının son içeriği

1. N

[ÇÖZÜLDÜ]PrestaShop v1.4 paneline giriş hatası

Cvp: PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası abı dedıgın gıbı yaptım sorun çözüldü tesekkurler
  2. N

Cvp: PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası EDITED
  3. N

Cvp: PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası ya abi kimse yokmu bu konu ile ilgili yardım edecek bir kişi arkadaşlar :( :angry:
  4. N

Cvp: PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası evet tamamen bendekıde aynı sorun. ve nasıl cözülücen hıc bır fıkrım yok :(
  5. N

Cvp: PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası kurulumdan sonra aldım bu hatayı kurulumdan sonra normal admin sayfasına giriyorum bu hatayı alıyorum konuyu acmadan önce bayaa baktım konu ıle ılgılı bır konu varmı dıye ama bulamadım bu yuzden acmak zorunda kaldım sımdıden yardımınız ıcın...
  6. N

PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı

Cvp: PrestaShop v1.4.4 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası alıyorum mail adresimi sonra şifremi yazıyorum daima bu resim ekinde göründügü gibi daima mail adresi şifre istiyor yardımcı olabılırmısınız arkadaşlar ne yapacagımı sasırdım
  7. N

PrestaShop v1.4.4 admin paneline giriş hatası alıyorum mail adresimi sonra şifremi yazıyorum daima bu resim ekinde göründügü gibi daima mail adresi şifre istiyor yardımcı olabılırmısınız arkadaşlar ne yapacagımı sasırdım
Üst Alt