Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Yönetici Panelinde hiçbirşey kaydedemiyorum..A
tabiki var ama buradan yazmak biraz abes kaçmazmı (: artı ben birçoğunu denedim (ücretliler dahil) geliştirmeye açık ve en kolay olanı (bunda açık kaynak kodlu olmasının ve arkadaşların yardımlarının çok büyük faydası var sağolsunlar..)...
Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor
armando yazan:
Farkındaysanız eğer bu açık kaynak kodlu bir yazılım ve açık kaynak kod demek herkezin birşeyler ekliyebileceği anlamına geliyor!Muhakkak hatalar olabilir bu yüzden bu paylaşım forumu var.Bildiklerimizi paylaşıyor bilmediklerimizi...
Cvp:yen başladım önerilerinzi bekliyorum
Teşekkür ederim.o sitenin butonlarda daha duzenleme yapmalıyım diye düşünüyordum...Simdi birkez daha düşündüm de yapmamalımıyım yoksa :s
Cvp:yen başladım önerilerinzi bekliyorum
bu arada bende arkadaşlarıma yaptığım ve deneme aşamasından çıkamamış olan sitelerim hakkında fikir almak istiyorum (:
www.ajansteknik.net
http://www.ajansteknik.net/PrestaShop/index.php
Cvp:kurulum 3.ekran
pardon serverim windows yazısını görmemişim uyku sersemiyim mazur görün (: windows serverlerde çalışmayabilir asp de db ile hallediyorduk fakat sonçta php veritabanı istiyor mysql istiyor phpmyadmin istiyor biçok seyi istiyor iste umarım yardımcı olabilecek arkadaş vardır...
Cvp:kurulum 3.ekran
Siteyi hosta attığımda Bende bu hata ile karşılaşmıştım Server İsmi :localhost olarak bıraktım diğer yerlere ilgili veritabanı isimi vs. girince sorunu hallettim.Kolay gelsin.
Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor
modul klasorune atmış olduğunuz modulleri module uygun isimle klasor oluşturup içine açarak deneyiniz
örnk: PrestaShop/modules/klasor/seninmodul-dosyalar değilde ;
PrestaShop/modules/seninmodul-dosyalar olarak modulde sorun yok ise görünecektir.