Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

nilca kullanıcısının son içeriği

1. N

Yönetici Panelinde hiçbirşey kaydedemiyorum..Acil

Cvp:Yönetici Panelinde hiçbirşey kaydedemiyorum..A tabiki var ama buradan yazmak biraz abes kaçmazmı (: artı ben birçoğunu denedim (ücretliler dahil) geliştirmeye açık ve en kolay olanı (bunda açık kaynak kodlu olmasının ve arkadaşların yardımlarının çok büyük faydası var sağolsunlar..)...
  2. N

Site Haritası

Cvp:Site Haritası Başka yerlerde arayıp duruyordum nihayet halledebildim teşekkürler.Kolay Gelsin.
  3. N

Site Haritası

Merhaba arkadaşlar site haritasında takılı kaldım Site haritasını nereden duzenleyebilirim?Teşekkürler.
  4. N

BlockCategories Modulunde soru??

Cvp:BlockCategories Modulunde soru?? armando yazan: Ne demek istiyorum ? Demek istediğimin cevabı sizin sorunuzda.
  5. N

BlockCategories Modulunde soru??

Cvp:BlockCategories Modulunde soru?? armando yazan: Neden Sase ye sormuyorsunuz ;)
  6. N

Admin Panelde Modüller Gözükmüyor

Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor Malesef demeliyim sanırım müneccim olmadığım için ?
  7. N

Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor armando yazan: Farkındaysanız eğer bu açık kaynak kodlu bir yazılım ve açık kaynak kod demek herkezin birşeyler ekliyebileceği anlamına geliyor!Muhakkak hatalar olabilir bu yüzden bu paylaşım forumu var.Bildiklerimizi paylaşıyor bilmediklerimizi...
  8. N

yen başladım önerilerinzi bekliyorum

Cvp:yen başladım önerilerinzi bekliyorum Teşekkür ederim.o sitenin butonlarda daha duzenleme yapmalıyım diye düşünüyordum...Simdi birkez daha düşündüm de yapmamalımıyım yoksa :s
  9. N

Cvp:yen başladım önerilerinzi bekliyorum bu arada bende arkadaşlarıma yaptığım ve deneme aşamasından çıkamamış olan sitelerim hakkında fikir almak istiyorum (: www.ajansteknik.net http://www.ajansteknik.net/PrestaShop/index.php
  10. N

Cvp:yen başladım önerilerinzi bekliyorum estafurullah...Fikirlerimizi önemsediğiniz için biz teşekkür ederiz.Kolay gelsin..
  11. N

kurulum 3.ekran

Cvp:kurulum 3.ekran pardon serverim windows yazısını görmemişim uyku sersemiyim mazur görün (: windows serverlerde çalışmayabilir asp de db ile hallediyorduk fakat sonçta php veritabanı istiyor mysql istiyor phpmyadmin istiyor biçok seyi istiyor iste umarım yardımcı olabilecek arkadaş vardır...
  12. N

kurulum 3.ekran

Cvp:kurulum 3.ekran Siteyi hosta attığımda Bende bu hata ile karşılaşmıştım Server İsmi :localhost olarak bıraktım diğer yerlere ilgili veritabanı isimi vs. girince sorunu hallettim.Kolay gelsin.
  13. N

Göster butonu önemli yardım lütfen

Cvp:Göster butonu önemli yardım lütfen css dosyasını yeniden yüklemenizi öneririm...
  14. N

Cvp:Admin Panelde Modüller Gözükmüyor modul klasorune atmış olduğunuz modulleri module uygun isimle klasor oluşturup içine açarak deneyiniz örnk: PrestaShop/modules/klasor/seninmodul-dosyalar değilde ; PrestaShop/modules/seninmodul-dosyalar olarak modulde sorun yok ise görünecektir.
  15. N

tema hakkında

Cvp:tema hakkında localhostta i.e de denesin (:
Üst Alt