Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Türkçeleştirme sorunları
kaydetmeme ihtimalim yok.değişen yerde farklı yer zaten bir ihtimal fark etmeden dil paketi yüklemedn farklı bir dilmi yükledim diyorum ama aynı yerden tekrar tr paketini yüklüyorum düzelmiyor şimdi sıfırdan kurdum tekrar.bu arada 1.3.7 ye 1.3.6 dil paketi uyarmı
admin panelden çeviriyorum ancak ne alakası varsa birden değişiyor site. yani siteyi yüklediğimizde normalde dil dosyası ykleyince tr.gzip i türkçe oluyorya o bölümler gidiyor nasıl oluyorsa.daha öncede böyle olmuştu sonlara geldiğimde çevirilerin aynı olay...
en büyük kusuru bu programın tüm emeklerim gitti ya bitmek üzereydi.diğer yerler neden ingilizceye çevriliyor onun bu bölümle ne alakası var.css kodlarında dw den düzelmiyormu.ben site içindeki bölümden tercüme yapıyorum.
ya 2 saatir çevirdiğim bütn dosyalar ingilizce oldu yine.daha öncede aynen böyle olduğu için bırakmıştım çeviriyi neden böyle oluyor.
yapmak istiyorum. çünkü hakikaten çok güzel düşünülmüş bir site.benimde katkım olursa çok sevinirim.en azından bir iki tercümenin anlamını doğru yazsak o bile faydadır:) ama sanırım daha faydalı olabilirim gibime geliyor.
uzun zamandır e ticaretle uğraşıyorum.nerden türkçeleştirileceğini bulursam payıma düşen iş olursa yaparım.aslında herkes bir bölüm türkçeleştirse hiç sorun olmaz bir günde biter diye düşünüyorum. yaptığımız bölümleri bir birimize pas edersek yada yayınlarsak daha...