Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

nuribaba kullanıcısının son içeriği

1. N

Özel ürünleri anasayfada sayfa numaralı yapmak.

Cvp:Özel ürünleri anasayfada sayfa numaralı yapmak. Kardeş bitirebildin mi? Daha hızlı yapabilmen için sana nasıl yardımcı olabilirim. Bana çok acil lazım. İlgelirsen sevinirim.
  2. N

www.dogalmarketim.net

Cvp:www.dogalmarketim.net sitene girildiğinde makina kilitleniyor. Birçok kez denememe rağmen siteni göremedim. Makinamda sorun yok. Donanımı son derece gelişmiştir.
  3. N

Cvp:Özel ürünleri anasayfada sayfa numaralı yapmak. Kolay gelsin. Sonuç alırsan burada yazarsan sevinirim. iyi çalışmalar
  4. N

Üyelik aktivasyonu

Cvp:Üyelik aktivasyonu izle ye tıkladıgımda modül bulunamadı diyor.
  5. N

Selam arkadaşlar Acil yardımınıza ihtiyacım var. Özel ürünleri istediğimiz sayıda anasayfada yayınlıyoruz. Fakat belirtilen adette tek sayfada çıkıyor. Bunu sayfa sayılarına bölerek nasıl yapabiliriz. Örnek: Anasayfada 20 ürün gösteriliyor.Toplam 100 ürün. Bu 20 ürünün altında 1,2,3,4,5 gibi...
  6. N

Üyelik aktivasyonu

Cvp:Üyelik aktivasyonu Teşekkürler, modül çalışıyor fakat admin bölümünde Kayıt bekleyenler Onay bekleyen müşteri: 1 İzle ye tıkladıgımızda hata veriyor. Fakat modüller konfigire bölümünden onaylanabiliyor. Direkt admin anasayfasında çıkan hatayı nasıl düzeltebiliriz. Teşekürler.
  7. N

Çorbada benimde tuzum olsun diyorsan?

Cvp:Çorbada benimde tuzum olsun diyorsan? Çok hoş, tebrik ederim.
  8. N

döviz modülü

Merhaba, Dosyalar kısmından doviz modulunu kurup indirim. Teşekürler gayet guzel çalışıyor. Fakat modülü yukledikten sonra gelen bütün modülleri ortalıyor. Yani anasayfada herşey ortalanmış oluyor. Bu şekilde olduğundada yazılar karışıyor. Çok uğraştım ama çözemedim. Sorunun çözümünü bilen var...
  9. N

Css'leri Editlemenizi Kolaylaştıracak Bir Eklenti!

Cvp:Css'leri Editlemenizi Kolaylaştıracak Bir Eklenti! Teşekürler, Süpermiş
  10. N

(Çözüldü)Etiket (tags) modülü

Cvp:Etiket (tags) modülü Çok teşekkür ederim arkadaşım. Sorun düzelti. Aynen dediğin gibiymiş.
  11. N

(Çözüldü)Etiket (tags) modülü

Selamlar Etiket (Tags) modülünün çalışması için ürün sayfasında yada başka bir yerde özel bir ayar yapmak gerekiyor mu? Ne yaptıysam çalıştıramadım. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekürler.
  12. N

Fiyat aralığı modulü

Selam arkadaşlar, Birçok e-ticaret sisteminde görüyoruz. 1-5 TL 5-10 TL 10-50 TL Arası ürünler gibi fiyat aralıkları belirleyen özel bir modül var mıdır? Teşekkürler, Saygılar
  13. N

Yeni ürünler sıralaması

Cvp:Yeni ürünler sıralaması Teşekkürler, sorun çözülmüştür.:-)
  14. N

Kısa yedek alma

Cvp:Kısa yedek alma evet. Aynen dediğiniz gibi
  15. N

Yeni ürünler sıralaması

Cvp:Yeni ürünler sıralaması Bence çok basit çözümü olabilir. Yeni ürünler listelemeyi küçük id ürün numarasından büyüğe doğru yapıyor. Bunu büyükten küçüğe çevirdiğimizde sorun düzelecektir.
Üst Alt