Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar
siteme toplu ürün eklerken ürünlerin hepsi yüklenmiyor ve belli bir kımını sürekli yüklüyor yani 10 tane ürün yükledigimizi varsayalım ürünler 1-2-3-4-1-2-3-4-5-1-2-3 gibi yükleniyor sebebi ne olabilir bilen varmı acaba 1 haftadır kafayı yiyorum :D birde sitemi 1.6.1 e...
ssl de bendede sıkıntı var ödeme sayfasında devreye girmesi lazım girmiyor ama adresçubuğuna hhtps://siteadı.com yazdığımda çalışıyor birde normalde ssl ikonunun yeşil olması lazım ya bende gri üzerinde sarı ünlem gibi bişey var bir haftadır kafayı yicem yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden...
merhabalar benim işim gereği belli bir tutarın altındaki satışlardan extradan 25 tl ücret almam gerekiyor bunu nereden nasıl ayarlarım şimdiden yardımınız için teşekkürler.
siteme eklediğim ürünlerimi facebook ada göndermek istiyorum rss feed yardımıyla oluyormuş araştırdığım kadarıyla ama çok verimli bir bilgiye ulaşamadım bilgisi olan arkadaşlar yardım edrlerse sevinirim 1.6 versiyon kullanıyorum.
merhabalar sitemde admin paneldeki deneme modunu kapattım diğer herşey normale gireren online ziyaretci sayısı hala gerçek değil malesef 30 kişi 20 kişi online gözüküyor analystic den kontrol ediyorum gerçek değil bunu nasıl düzeltebilirim.
merhaba ben yeni bir prestashop kullanıcıyım çoğu şeyi forumdaki eski konulardan öğrenmeye çalışıyorum öncelikle foruma emeği geçen herkeze teşekkür ederim. sorunuma gelince toplu ürün eklemek istiyorum. önce siteye iki tane ürüün ekledim dışa aktar dedim bilgisayarıma yüklenen exel dosyasına...