Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

omuronline kullanıcısının son içeriği

1. O

Ürün İmport Hk. Toplu CSV.

Arkadaşlar merhaba; ürün importu gayet sağlıklı bir şekilde yapabiliyorum fakat sonrasında ; import ettiğim ürünleri arama kısmında aradığımda bulamıyorum 1.6 kullanıcısıyım daha önce bu şekilde bir problemle karşılaşıp çözüm bulan varmı dır ? Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...
  2. O

Bayi Girişi hk.!! çok acil

eski bir sürüm 1.4 veya 1.5 serisi
  3. O

dün akşam saat 21:00 den konuyu açtığım vakte kadar aramadığım yer kalmadı bi yardımcı olabilirseniz çok sevinicem teşekkür ederim ilginiz için.
  4. O

arkadaşlar merhaba ; sene 2010 2011 gibi bir kod bulmuştum şu işe yarıyor; bayi girişi gibi bir kod header.tpl içerisine atılıyor ve o ekranda kullanıcı üye girişi yapmadan temalı site görünmüyor. yani üye girişi mecburi olarak çıkıyor kullanıcıya bu kodu hatırlayan bilen varmı ? çok acil...
  5. O

Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir!

Cvp: Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir! bölge ve ülke ayarlarını yap kardeş kargonun
  6. O

Nasil Düzenleme yapabilirm?

Cvp: Nasil Düzenleme yapabilirm? yeniden indirip blockvariouslinks dosyasını alabilirsin sayfanın ortasındaki resimden kastın nedir ?
  7. O

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum kardeş merhaba paylaşırmısın mocülü ?
  8. O

bankwire (banka havalesi) modülü !!!!

Cvp:bankwire (banka havalesi) modülü !!!! kardeşim kod bölümüne gel veya mail editör yardımıyla varolan görünen yerleri sil sorunsuz çalışacaktır ;) ben öyle yaptım
  9. O

Prestashop 1.3.1 index beyaz sayfa sorunu çözümü!

Cvp: Prestashop 1.3.1 index beyaz sayfa sorunu çözümü! tşklerrr
  10. O

fiyatları ayrı ayrı göstermek

Cvp: fiyatları ayrı ayrı göstermek fiyat ibarelerinin bulunduğu smarty kodlar hakkında bilgi verebilirmisiniz ? ne şekilde tanımlanmış vs. şeklinde ?
  11. O

Cvp: fiyatları ayrı ayrı göstermek fiyat ibarelerinin bulunduğu smarty kodlar hakkında bilgi verebilirmisiniz ? ne şekilde tanımlanmış vs. şeklinde ?
  12. O

Çok acil prestashop ile kiralama

Cvp: Çok acil prestashop ile kiralama bildiğim kadarıyla yok arkadaşım
  13. O

Nasil Düzenleme yapabilirm?

Cvp: Nasil Düzenleme yapabilirm? translations dosyasından halledebilirsiniz sanırım
  14. O

Cvp: fiyatları ayrı ayrı göstermek yok mu cevap verebilecek birisi ?
  15. O

Mail Order

Cvp: Mail Order sizde kayıtlı mail adresime telefon numaranızı verirmsinz
Üst Alt