Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prestashop'u yeni yükledim Admin paneli çalışıyor fakat mağza kısmınıa girildiğinde
"Hata 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS) : Çok fazla yeniden yönlendirme vardı." hatasını veriyor defalarca kontrol ettim ama hiçbir yönlendirme yok hatta serverin kontrol panelide ki ayarlara da baktım bir sorun...
Cvp: PRESTABOX DAKİ FTP DOSYALARINA ULAŞMAK İSTİYORUM
Haklısın hocam avantajları çok ama php lerde değişiklik yapmak istiyorum yapamıyorum yada modul eklemek istiyorum olmuyor sadece prestabox sitesindeki modülleri yüklemeye izin veriyor
yine ilginiz için teşekkür edrim
Merhabalar Ben Prestabox kullanıyorum prestabox tüm kurulumları herşeyi kendileri otomatik yaptılar fakat ben ne ftp dosyalarına, ne database nede sql'e ulaşamıyorum ftp dosyalarının yedeğini almak istiyorum yada ürünleri başka bir dosyaya taşımak istiyorum modül yüklemek istiyorum ama hiçbirşey...
Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum
Bu modulun adı ne nerden satın aldın bildirirsen sevinirim ayrıca para ile satılan ürünler kopyalanıp satılamaz yada ücretsiz verilemez telif hakları yasasına aykırı
Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum
Para ile satın alınan Modül, Tema, Yazılım gibi para ile satılan ürünler ücretsiz verilmemeli yada satılmamalı telif haklarına aykırı bu modüllere emek harcayanların emeğine saygısızlık olur
Cvp: Müşteri Panelinde Kargolar Gözükmüyor
Hocam Almanca bilmiyorum ama Aynı ekrana sahip değiliz ben prestashop'un benimkiler ekdeki resimdeki gibi nakliye maliyeti uygulayı devre dışı bırakınca kargolar gözüküyor ekdeki ayarlar doğrumu acaba
Merhabalar
Forumdaki Genel sorunları tek tek inceledim orda söylenenleri tek tek yaptım
Ülkelerde Türkiyeyi ekledim kargo firmalarını girdim ağırlığa göre fiyatlandırma yaptım bölgelere görede ücretlendirme yaptım fakat sipariş onayına gelince adres kısmını geçtikten sonra kargolar gözükmüyor...
Cvp: Üyelikte Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres.. hatas
Bu sorunu bende yaşadım Çözmek için çok uğraştım ama çok basitmiş Bilgisayarınızdaki çerezleri silince düzeliyor üye girişi yapabiliyorsunuz
PayPal ve banka havalesi ve kapıda ödeme modullerini kullanmaya çalışıyorum ve prestashopun otomatik serverini kullanıyorum
PayPalda Apı imzası falan istiyor hepsini yaptım ama forumda Paypal sorunu yaşayan başkalarına standart paypal kur denilmiş bu nerden kuruluyor prestashopda API var...
Merhabalar
Ben prestashop kullanarak bayan kıyafetleri satmaktayım fakat kıyafetlerde beden ölcüsü seçenekleri olmadığı için her beden için ayrı ayrı aynı ürünü girmek zorunda kalıyorum müşteri sipariş verirken beden seçiminide yapabilmeli bunu nasıl sağlıyabilirim
Prestashopun Türkçe versiyonunu kuruyorum Türkçe seçeneğini seçtiktam sonra ki adımda konfigrasyon taraması yaptığında "Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi" ve "PHP magic quotes option is off (recommended)" satırlarında Kırmızı Çarpı işareti var bu bölümü...