Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

onderunal kullanıcısının son içeriği

1. O

Ana sayfa açılmıyor

Prestashop'u yeni yükledim Admin paneli çalışıyor fakat mağza kısmınıa girildiğinde "Hata 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS) : Çok fazla yeniden yönlendirme vardı." hatasını veriyor defalarca kontrol ettim ama hiçbir yönlendirme yok hatta serverin kontrol panelide ki ayarlara da baktım bir sorun...
  2. O

PRESTABOX DAKİ FTP DOSYALARINA ULAŞMAK İSTİYORUM

Cvp: PRESTABOX DAKİ FTP DOSYALARINA ULAŞMAK İSTİYORUM Haklısın hocam avantajları çok ama php lerde değişiklik yapmak istiyorum yapamıyorum yada modul eklemek istiyorum olmuyor sadece prestabox sitesindeki modülleri yüklemeye izin veriyor yine ilginiz için teşekkür edrim
  3. O

PRESTABOX DAKİ FTP DOSYALARINA ULAŞMAK İSTİYORUM

Merhabalar Ben Prestabox kullanıyorum prestabox tüm kurulumları herşeyi kendileri otomatik yaptılar fakat ben ne ftp dosyalarına, ne database nede sql'e ulaşamıyorum ftp dosyalarının yedeğini almak istiyorum yada ürünleri başka bir dosyaya taşımak istiyorum modül yüklemek istiyorum ama hiçbirşey...
  4. O

Başka siteden ürün çekme

Cvp: Başka siteden ürün çekme Peki hocam prestabox'dan başka bir siteye cvs dosyası nasıl aktarılıyor
  5. O

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum Bu modulun adı ne nerden satın aldın bildirirsen sevinirim ayrıca para ile satılan ürünler kopyalanıp satılamaz yada ücretsiz verilemez telif hakları yasasına aykırı
  6. O

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum Para ile satın alınan Modül, Tema, Yazılım gibi para ile satılan ürünler ücretsiz verilmemeli yada satılmamalı telif haklarına aykırı bu modüllere emek harcayanların emeğine saygısızlık olur
  7. O

Müşteri Panelinde Kargolar Gözükmüyor

Cvp: Müşteri Panelinde Kargolar Gözükmüyor Sağolun hocam sorun çözüldü Teşekkür edrim
  8. O

Cvp: Müşteri Panelinde Kargolar Gözükmüyor Hocam Almanca bilmiyorum ama Aynı ekrana sahip değiliz ben prestashop'un benimkiler ekdeki resimdeki gibi nakliye maliyeti uygulayı devre dışı bırakınca kargolar gözüküyor ekdeki ayarlar doğrumu acaba
  9. O

Merhabalar Forumdaki Genel sorunları tek tek inceledim orda söylenenleri tek tek yaptım Ülkelerde Türkiyeyi ekledim kargo firmalarını girdim ağırlığa göre fiyatlandırma yaptım bölgelere görede ücretlendirme yaptım fakat sipariş onayına gelince adres kısmını geçtikten sonra kargolar gözükmüyor...
  10. O

Üyelikte Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres.. hatas

Cvp: Üyelikte Üzgünüz, girmiş olduğunuz adres.. hatas Bu sorunu bende yaşadım Çözmek için çok uğraştım ama çok basitmiş Bilgisayarınızdaki çerezleri silince düzeliyor üye girişi yapabiliyorsunuz
  11. O

Ödeme Sayfasında Sorun

PayPal ve banka havalesi ve kapıda ödeme modullerini kullanmaya çalışıyorum ve prestashopun otomatik serverini kullanıyorum PayPalda Apı imzası falan istiyor hepsini yaptım ama forumda Paypal sorunu yaşayan başkalarına standart paypal kur denilmiş bu nerden kuruluyor prestashopda API var...
  12. O

Giyimlerde beden ölcüleri

Merhabalar Ben prestashop kullanarak bayan kıyafetleri satmaktayım fakat kıyafetlerde beden ölcüsü seçenekleri olmadığı için her beden için ayrı ayrı aynı ürünü girmek zorunda kalıyorum müşteri sipariş verirken beden seçiminide yapabilmeli bunu nasıl sağlıyabilirim
  13. O

KURULUMDA PROBLEM

Cvp: KURULUMDA PROBLEM Aynı problem bende de var yukarıda yazılanları aynen yaptım ne yaptımsa bu aşamayı geçemedim kafayı yemek üzereyim
  14. O

2. Adımda Hata veriyor

Cvp: 2. Adımda Hata veriyor Hepsinin yazma izinleri var genede olmuyor kaç defa yeniden yükledim serverde başka bir dizinde olması işe yararmı acaba
  15. O

2. Adımda Hata veriyor

Prestashopun Türkçe versiyonunu kuruyorum Türkçe seçeneğini seçtiktam sonra ki adımda konfigrasyon taraması yaptığında "Var Olan Dosyalar ve Yeni Dosyaları Oluşturmak İçin İzinler Verildi" ve "PHP magic quotes option is off (recommended)" satırlarında Kırmızı Çarpı işareti var bu bölümü...
Üst Alt