Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar kapı ödemeli siparişler alıyoruz fakat müşteri telefonunu yazmıyor siparişe , telefon alanını zorunlu kılmak mümkünmüdür acaba nasıl yaparız?
Cvp: Ürünleri Dışa aktarma ve farklı siteye import etme
teşekkür ederim o şekilde yaptıgımda bir sıkıntı olmaycaktır muhtemelen dediğiniz gibi yapacağım
ürünleri dışa aktarma modülü yükledim prestashop v1,2,5 0 csv olarak dışa aktarıyorum fakat bu csv dosyasını farklı bir siteye import etmek istiyorum ne gibi sorunlarla karsılasabilirim yada sorunsuz olarak yapabilmem için hangi adımları izlemem gerekir kısaca bilgilendirebilirmisiniz
Cvp: Prestashop 1.3.1 index beyaz sayfa sorunu çözümü!
Daha önceki kurulumda beyaz sayfa sorunu çıkıyordu yukarıdaki linktekini kurun sorunsuz çalışmakta.
Merhaba arkadaslar
prestashop kullanımı ve seosu ile uzun zamandır kullandıgım bir sistem ve aklıma takıldı download sitesi oluyor fakat firma rehberi sitesi olurmu acaba prestashopdan?
Kategoriler sektörler olacak ürünler de firmalar olacak acaba ama sepete ekle vs olmayacak sadece detayla...
Merhaba arkadaşlar çoğu sorunlarıma bu sitede cevap buldum , bazı arkadaşların da sorunlarına yardımcı oldum.
Eski sürümlerde ana sayfadaki özel ürünleri 3 lü sıraladıgımız temalar vardı. fakat Version 1.2.5.0 e uyumlu sağ ve sol bloğunun oldugu ve ana sayfa ürünlerini 3 lü sıralayacağım bir...
Cvp:Yönetici Email Değişikliğinde Sipariş Maili Sorunu
Yönetim sayfasında personel den değiştirdim ve ayarlar - iletişim Mağaza e-posta adresi:
buralarda değişiklik yaptım.
Merhaba arkadaşlar.
Yönetici E-mail adresi değiikliği yaptım fakat müşteriler sipariş verdiğinde ilk prestayı kurarken yazdığım e mail adresine gidiyor sipariş bilgileri bunu nasıl düzeltebilirim?
Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy
Taşıyıcıları ve fiyat aralıklarını tamamen silip tekrar oluşturun ve yukarıda anlattığım şekilde tekrar deneyin.Yine olmaz ise info@onurwebstudio.com msn adresimi ekleyin yardımcı olurum.
yaşadığım kargo sorununu kenan bey sayesinde çözdüm.Sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Önemli olan püf noktası kargoları ekledikten sonra bu kargolar için fiyat aralıgı verilmemesidir.Kargolarınızı ekleyin.ardından fiyat araklılarına girip her...
ReaLity yazan:
ekledim sizi info@onurwebstudio.com , ben yeni sürümü kullanıyorum ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olurmusunuz bana.Teşekkürler şimdiden ...