Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

orangesoft kullanıcısının son içeriği

1. O

kampanya bölümünün arka resmini değiştirme

Cvp:kampanya bölümünün arka resmini değiştirme ilgilendiğin için sağol ama ben backround resmini değitirmeyi biliyom zaten benim yapamadığım şu.. hani sepet bölümü ve kampanya bölümünün arka resimleri aynı oluyo ya ben onları nasıl ayrı ayrı yaparım diye sormuştum.. yani şöyle sepet bölümündeki...
  2. O

kampanya bölümünün arka resmini değiştirme

üstadlar sepet bölümünün ve kampana bölümünün background resmi aynı resim kullanılıyo ya, onları ayrı ayrı nasıl yapılabilir. yani sepette başka bi background resmi kampanyada başka bi resim olması için ne yapılması gerekir.. TEŞEKKÜRLER..
  3. O

PrestaShop 1.2.5 Türkçe karakter sorunu

Cvp:PrestaShop 1.2.5 Türkçe karakter sorunu arkdaşar bu sorun bende de var lütfen yardım edin çok acil..:blush:
  4. O

--->> 3. aşamadaki sorun

Cvp:Yaw biri baksın şuna deliricem Veri Tabanına Veri Girerken Hata Oluştu 'CREATE TABLE ps_lang ( id_lang INTEGER UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT, name VARCHAR(32) NOT NULL, active TINYINT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, iso_code CHAR(2) NOT NULL, PRIMARY KEY(id_lang), INDEX...
  5. O

url hatası

mrb arkadaşlar bu hatayla ilgli yazdıklarınızı inceledim ve uyguladım ama sorun hala devam ediyo.başka ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Üst Alt