Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

otcu46 kullanıcısının son içeriği

1. O

Dil özelleştirme mantığı nedir?

Cvp: Dil özelleştirme mantığı nedir? hocam öyle yapıyorum karmakarışık bir yapı çıkıyor karşıma md5 ile şifrelemişler,modüller klasöründeki dosyalardan tek tek değiştireyim diyorum.blacktags'da işe yarıyor blockcategories'te işe yaramıyor.dil dosyalarına bakıyorum onlardan sadece...
  2. O

Cvp: Dil özelleştirme mantığı nedir? hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,ancak benim kasteddiğim olay:birden çok dil dosyası var onları kendim localhostta düzenleyip hostuma atmam gerekiyor.yani panelden değil dil dosyalarından değiştirmem gerekiyor ve "kategoriler" gibi çeviriler...
  3. O

arkadaşlar presta shopu kendime özel bir hale sokmak istedim,mesela:"kategoriler" yerine ben,"ürün kategorilerimiz" yazsın istiyorum.çok dil dosyası var bir çoğunda "kategoriler" yazısı geçiyor.prestashopta bu dili özelleştirme mantığı nedir,bilen bir arkadaşım yazabilir mi?
  4. O

Ürün görüntülenemiyor

Arkadaşlar biraz önce prastashop 1.4.4.1'i siteden indirdim.Türkçeleştirme bu defa çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim.Teknik olarak bir sorun ile karşılaştım.Ürünü ekliyorum.Anasayfa ve kategoride ürün gösteriliyor ancak ürene tıkladığımda "Biz Maalesef girdiğiniz Web adresi artık...
Üst Alt