Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

otuz8 kullanıcısının son içeriği

1. O

jqzoom ayarı

Hocam soyleki jqzoom u actigimda mause urun resminde sag alti gosterirken buyuk resim gosterici ortayi gosteriyor jqzoom.css ve js leri temamdaki product.tpl yi baya kurcaladim ama nafile
  2. O

jqzoom ayarı

Herkese hayırlı ramazanlar, ben bu jqzoom un nasıl çalıştığını çözemedim arkadaşlar, 1. resimin gösterilen yerini büyütmüyor. 2. Büyütme ayarı yokmu? yani %400 gibi büyük gösterme vs? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  3. O

Ürün Resimlerini .png yapma?

Hocam dediğiniz yerden resim boyutlarını ayarlayabiliyorum. Peki dediğim olayı kodlarda düzenleme yaparak halletmem mümkünmüdür? Yani .jpg uzantılarını .png olarak değişebileceğim yerler mevcutmudur?
  4. O

Ürün Resimlerini .png yapma?

Sa. Arkadaşlar prestashop sitemde ürün resimlerini jpg değilde transparanlığı için .png uzantılı yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  5. O

Kayan Haberler Modulu

hocam şimdilik çözdüm gibi :) ama yapabilirseniz çok güzel olur ana sayfada cms nin başlıkları geçse sağda veya solda bi köşede güzel olur.
  6. O

Kayan Haberler Modulu

Sa. Prestashop için aradım bulamadım ama ana sayfaya ekleyebileceğimiz kayan haberler modulu mevcutmudur? 2.si Haber Bültenini ana sayfaya nasıl eklerim Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Üst Alt