Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:(Çözüldü) linke tıklanınca kilitleniyo
Burda çırpınıyoruz ama hala bir cevap yok. En iyisi Presta'yı bırakmak galiba. os-commerce 'te hiç böyle olmuyo.
Cvp:Explorer herhangi bir linke tıklanınca kilitle
Bilen biri yok mu haLA EXPLORER'da problem sürüyor. Tüm bloklar kaymış durumda. Google Chrome'da aynısını yapmıyor.
Cvp:İletişim Bölümü eDitleme acil ayrdim arklar
İlginiz için teşekkür ederim. fakat Türkçe karekter sorunu yaşanıyor. Aşağıdaki kodları kullandım ama yine de işe yaramadı. Başka bi çözüm var mı?
<META http-equiv=content-type content=text/html;charset=iso-8859-9>
<META http-equiv=content-type...
Cvp:Kutu başlıklarının yazısını değiştirmek.
Sayın Cenkgursu. konu gayet net ve açık. Fakat konunun doğru anlaşılamaması sizin olaylara çözün odaklı değil de eleştiri odaklı yaklaşmanızdan kaynaklanıyor. Bana kalırsa bir yetkili olarak eleştirmek yerine yardımcı olmaya çalışın.
Kral...
Cvp:iletişim kısmı düzenleme ?
Bakın bu sitede yardım konusunda bir sıkıntı var. Ben bu günlerde site ile uğraşıyorum ama yazdığım 6 tane sorunun hiçbirine tatmin edici cevap gelmedi.Yani mesele benim kod bilmemle ilgili değil birazda. Ama neyse ki kodun burada öğrenilemeyeceğini bilipte...
Cvp:Kutu başlıklarının yazısını değiştirmek.
İyi de yönetim panelinde modüller Türkçe yazıyor. Klasör içinde İngilizce. örneğin "bilgiler" bloğu klasör içinde hangi modül söyler misin?
Tamam analşıldı bu işi bilen biri yok. Herkes editle diyo da nasıl nereye yapılacığını söyleyen yok. Ben kod bilsem zaten buraya sormam. Genede saolun.
Cvp:Slaytlı Banner'da resimler değişmiyor.
Her şey aynı.Ama bugün açtım bi baktım benim resim çıkmış.Olay AKD (aç-kapa düzelir ) yöntemi ile kendiliğinden düzeldi. Yine teşekkürler
Modül dosyasını buldum. İmage klasörünün içine başka bir resim koydum.yeni eAma image1 ismiyle önceki image'in üstüne kaydettim. Önceki resim fiilen gitti ama hala benim resmimin yerine çıkıyor. Yani yeni resim çıkmıyor.
Tamam da o dosyada hata mesajları ile ilgili şeyler var. Ben iletişim formuna adres tel filan yazmak istiyorum .Bu dosyada nereye ekleyeceğiz öyleyse.
Cvp:cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde f
Ben kuramadım.
Crafty Syntax Live Help verison 2.14.6 Installation sayfasına girdim ama tüm şifrelerim aynı olmasına rağmen birbiri ile eşleşmeyen iki şifre girdiniz diyor sürekli. Niye olduğunu anlayamadım