Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Ürün Resimleri ekleme Hata!Resim görükmüyor
selamlar bu sorunla bende karşı karşıyayım bir türlü yeterli cevap ve yardım alamadım sen cevabını bulduysan 9846@mynet.com cevap yazarsan çok sevinirim
Cvp:Prestashop v 1.2.2 Türkçe
Fatal error: Cannot clone object of class SimpleXMLElement due to 'zend.ze1_compatibility_mode' in
d:\Hosting\------\-----\-----.com\www\eticaret\install\classes\LanguagesManager.php on line 21
prestashop v1.2.2 dediğin gibi indirdim sunucuya eksiksiz aktardım...
Hocam yolladığınız link sorunlu. benden bir çok soruyla karşılaşacaksın seni yormayalım hocam. senin yollamış olduğun bu sürümü rahatlıkla kullana bilirmiyim. ileride başıma iş açmaz dimi. birde başka link verirsen bu ramazan günü sevap işlemiş olursun şimdiden...
hocam sorularım arka arkaya gelip seni bunaltmasın ama bu yolladığın sürümde bir son varmı diye sorsam yani gönül rahatlğıyla kullana bilirmiyim beni bu konuda bilgilendirirmisin saaol
Hocam selmalar tam aradığımı yazdıklarında buldum . teşekkürü borç bilirim saol. bu konuda acemi saya bilirsin beni ama bu prestashop v1.2.2 nasıl kuracağımı anlatan bir yer varmıdır.